5 SEKS POLOŽAJEV, KI POUDARJAJO VAŠO DOMINANCO

Dominanca v postelji ima svoj pomen … Ne glede na to, ali ga želite mešati kot ponavadi ali rade puščate partnerja, da si želi še več. S katerimi položaji lahko izrazite svoje vodilne lastnosti v postelji?

1. “THE DOM-ISH”

Če želite prevzeti nadzor, vendar nočete povsem nadvladati, poskusite usmeriti dejanje. “Poljubi mi vrat.” “Želim tvoja usta na _____.” “Ne prenehaj!” Vsak (dober) partner želi vedeti najboljše načine, kako vam ugajati, in to je v bistvu to, s čimer ga boste v postelji nadvladale!

2. “Pritisk na gumb”

Partnerja postavite na kolena in si roke napolnite z lubrikantom. Z eno roko drsite po njegovih genitalijah, z drugo roko potisnite prst v njihovo zadnjico. Če partnerju ni všeč zadnjična odprtina, poskusite z nežnimi krogi okoli anusa in stiski zadnjice.

3. “Sedenje”

Partnerja posedite na stol, mu zavežite oči in začnite pihati po njegovem telesu. Počasi snemite njegova oblačila in šepetaje povejte, kaj bo vaš naslednji korak (npr. “Poljubila bom tvoje stegno”). Dovolite mu, da vas začuti – potisnite bradavico čez ustnice, pustite, da se vas dotakne z roko med nogami, da bo občutil, kako mokri ste. Končajte v njegovem naročju ali pa se samozadovoljujte do orgazma in mu pustite, da vas le sliši in si predstavlja, kaj se dogaja okoli njega.

4. “Daljinec”

Partnerju naročite, da gre pred vami na kolena. Ukažite mu, da se nekoliko upogne in potisnite njegovo glavo navzdol med noge. Če želite na najboljši možni način biti dominantne, partnerja poljubite na čelo in ga masirajte ali mu pa pomagajte z masturbiranjem.

 

Povzeto po: Cosmopolitan

Komentarji
Morda vas bo zanimalo