5 stvari, ki jih lahko narediš zvečer, da bo naslednji dan lažji

Ste ena tistih oseb, ki se zjutraj zbudi in je služba zadnja stvar, na katero pomislite? Po večkratnem ugašanju budilke končno vstanete, na hitro vase vržete zajtrk in se slabe volje odpravite v službo? Če se boste v en dan prej na naslednji dan dobro pripravili, se boste tudi zjutraj lažje zbudili. Kako?

Pametno razporejajte las

Nič ni hujšega, kot tekom dneva ugotoviti, da imamo 5 sestankov zapovrstjo ali da smo pozabili na kosilo s prijateljico. Zato si vnaprej dobro poglejmo svoj koledar za naslednji teden in preverimo, če je vse tako, kot mora biti, ali je potrebno kaj popraviti, prestaviti ali prirediti. S tem se bomo bolje pripravili na teden in ga tudi lažje speljali. Ne pozabimo pa tudi na zanimive zadeve, kot je pijača s prijateljico ali sprehod s partnerjem.

Vnaprej si pripraviteobroke

V pomoč nam je lahko, da naredimo vsaj manjšo pripravo obrokov, ki nam bo pomagala, da bomo imeli hrano že vnaprej skuhano. S tem bomo bolj zdravo jedli, obenem pa bomo prihranili ogromno časa.

Pripravite seznam opravkov za naslednji dan

Pripravimo to-do listo, na katero si zapišimo, kaj vse nas čaka.

Pojdite zgodaj v posteljo

S tem bomo poskrbeli, da se bomo v ponedeljek zbudili naspani in spočiti, kar se nam mogoče sicer ne zdi pomembno, a je zelo pomembno. Ogromno ljudi je v ponedeljek preveč utrujenih, da bi sploh naredili kaj pametnega, ker niso dobili dovolj spanja.

In seveda si vzamite nekaj časa zase in za svojo sprostitev

Karkoli vas veseli 😊

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo