6 MODNIH DODATKOV ZA LASE, KI JIH TO POLETJE NUJNO POTREBUJEŠ

Poletje je tu in s tem sonce, vročina in dolge nepozabne noči. Je pa to tudi čas, ko se moraš odločiti, kako boš zaščitila svoje lase. Le-ti bodo cel čas izpostavljeni bodisi kloru iz bazena bodisi morski vodi, zato potrebujejo še dodatno zaščito. Če te zanima, kateri so letos must have modni dodatki za tvoje lase, obvezno beri naprej.

Visoke temperature in dnevno izpostavljanje soncu bo zagotovo od tebe zahtevalo dodatno nego las. Zraven vseh kozmetičnih dodatkov, s katerimi dnevno hraniš svoje lase, ne smeš pozabiti na tiste dodatke, ki bodo po eni strani popestrili tvoj dnevni izgled, po drugi strani pa še dodatno zaščitili tvoje lase pred nepredvidljivimi sončnimi žarki. Zate smo pripravili seznam modnih dodatkov, ki jih to poletje enostavno ne smeš spregledati.

Kapa

Statistika kaže, da je to največkrat uporabljen modni dodatek. Pogosto jo uporabljamo na plaži, da zaščitimo svojo glavo pred sončnim sevanjem, lahko pa služi tudi kot modni dodatek zvečer, ko se odpravljaš ven.

Klobuk

Si tudi ti ena izmed tistih, ki se na plažo nikoli ne odpravi brez svojega slamnatega klobuka? Če si odgovorila pritrdilno, potem moraš vedeti, da so letos popularni veliki klobuki, ki jih dobiš v skoraj vsaki trgovini z oblačili. Morda je letos čas, da si privoščiš kakšnega barvnega, ki se bo ujemal s tvojimi kopalkami ali s tvojo torbo za na plažo.

Ruta

Tudi barvne naglavne rutice so ene izmed letošnjih hitov poletja. Z njimi lahko izvrstno popestriš svoj izgled, preden se zvečer odpraviš v mesto na pijačo. Kombiniraj jih z barvo svoje torbice ali čevljev – zagotavljamo ti, da boš izgledala fantastično.

Biserne lasne sponke

Velike lasne sponke z dodanimi perlami so zagotovo najnovejši modni trend letošnjega poletja. Z njimi lahko popestriš praktično vsak izgled, saj se nevtralni biseri izvrstno podajo k prav vsaki barvi.

Gumice iz blaga

Tako imenovane scrunchies so modni dodatek, ki nobenega ne bodo pustile ravnodušnega. Lahko jih uporabiš kot gumico, s katero spneš lase, ali kot modni dodatek za na roko. Prepričani smo, da z njimi ne moreš zgrešit.

Turban

Podobno kot naglavna rutica bo tudi turban odlično poudaril tvoj dnevni izgled. Zagotovo boš zase našla barvo, ki jo boš kombinirala s svojimi najljubšimi kosi oblačil.

Povzeto po: Cosmopolitan

N. P.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo