6 RAZLOGOV, ZAKAJ SI ŠE VEDNO SAMSKA

Se ti zdi, da so vse tvoje prijateljice srečno zaljubljene, ti pa nikakor ne najdeš moškega, ki bi ti ustrezal? Zagotovo so dnevi, ko si želiš, da bi tudi ti imela nekoga. Zagotovo pa so tudi dnevi, ko ti tako popolnoma ustreza. Se občasno sprašuješ, zakaj si še vedno samska? Ne skrbi, s tem ni popolnoma nič narobe.

Morda razlog ni v drugih, ampak v tebi sami. Morda na razmerje še nisi pripravljena – ko pa boš, pa boš to tudi spoznala. Zate smo zbrali nekaj možnih razlogov, zakaj si še vedno samska. Razmisli, ali se najdeš v katerem izmed njih.

1. Tako si se odločila in za tem stojiš – v življenju si obrnila ogromno zmenkov in krajših zvez, ki ti niso ustrezale. Trenutno se najbolje počutiš, ko si samska.

2. Tvoji standardi so previsoki – sanjaš o princu na belem konju, ki ima same najboljše lastnosti. Ni ga človeka brez napake, zato stopi na trdna na tla in začni razmišljati o kompromisih.

3. Imaš strto srce – vsaka ženska je imela v življenju moškega, za katerega bi naredila vse, on pa jo je močno prizadel. Morda še vedno prebolevaš in zato drugih niti ne spustiš blizu, da bi lahko dokazali, da so boljši.

4. Imaš strah pred resno zvezo – veliko ljudi je preprosto strah resnega razmerja.

5. Izbiraš napačne partnerje – poskušaš znova in znova, pa se spet ponesreči. Nekateri ljudje izbirajo partnerje, ki so podobni bivšemu in se zato nenehno vrtijo v začaranem krogu.

6. Partnerje primerjaš z bivšim – partnerja želiš spremeniti v svojega bivšega, kar je zeloooo narobe.

6 RAZLOGOV, ZAKAJ JE BOLJE BITI SAMSKI

Komentarji
Morda vas bo zanimalo