7 ZNAKOV, DA SI VAS PARTNER NE ZASLUŽI

Ne veste več, kam pelje vaše razmerje? Se s partnerjem ves čas kregata in nikamor ne prideta? Se vam zdi, da bi bilo bolje, da bi razmerje končali? Za vas smo pripravili 7 znakov, ki kažejo, da se vaš partner ne zasluži in da je mogoče čas, da to zvezo končate.

Partner vas ne spodbuja

Biti v razmerju ne pomeni le, da uživate v družbi drug drugega, ampak pomeni, da skupaj potujeta skozi življenje, z roko v roki hodita nasproti izzivom in si pomagata postati boljša oseba. Seveda morata drug drugega podpirati pri svojih ciljih in sanjah. Ugotoviti morata, kako se spodbujati in graditi na odnosu ter katere cilje lahko dosežeta skupaj.

Partner vam laže

Laganje nikoli ni dobro v razmerju, v katerem želite zgraditi zaupanje. Ko izgubite zaupanje, ga je zelo težko pridobiti nazaj.

Opravičevati morate partnerjevo obnašanje

Ste se kdaj znašli v skupini ljudi, kjer je večina na široko odprla usta, ko je vaš partner nekaj izjavil in ste imeli občutek, da ga morate zagovarjati? Ne le, da je to slabo za vaše razmerje, slabo je tudi za vašega partnerja, saj se hitro lahko počuti manj vrednega in nepomembnega.

Vaš partner si želi drugačnih stvari

Biti v dolgotrajnem razmerju pomeni, da skupaj rastete in gradite skupno življenje, kar je izredno težko, če niste na enaki valovni dolžini. Če vaš partner nima želje po tem, da bi izboljšal svoje življenje in nima enakih želja kot vi, je to lahko znak, da nista na enaki valovni dolžini, še posebej, kar se tiče skupne prihodnosti.

 V razmerju se trudite le vi, vaš partner pa ne

Za razmerje se morata truditi obe strani, kar pomeni tudi organiziranje zmenkov in rojstnodnevnih aktivnosti. Če vse načrtujete sami, si mogoče vaš partner ne zasluži truda, ki ga vi vlagate v razmerje.

Partner zavrača vašo željo po intimnosti

Želja po spolnih odnosih je delikatna zadeva. Ko nekdo pristopi do drugega, je hitro lahko zavrnjen in prizadet. Če nekdo predlaga intimnost in jo drugi zavrne, lahko to hitro vodi do izogibanja osebi. Če je to težava v vašem razmerju, je to nekaj, o čemer se morata pogovoriti, da ne boste mislili, da vas partner ne ljubi več.

Partner spregleda vaše slabo počutje ali slabo voljo

Vaš partner mora prepoznati, kdaj se počutite slabo ali kdaj ste slabe volje. Če ste zapadli v depresijo, je to lahko zelo stresno za razmerje. Še posebej pa je to naporno, ko se eden ne strinja s čustvi drugega. Gre za čas, ko najbolj potrebujete svojega partnerja in če ni tukaj za vas, lahko vaše razmerje naredi še bolj stresno.

 

Povzeto po: Popsugar

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo