8 ZNAKOV, DA STE PRIPRAVLJENI NA RESNO ZVEZO

Vsi nekako stremimo k temu, da bi našli sorodno dušo, s katero bi živeli srečno do konca svojih dni. Ko odrastemo, se pričakuje, da si najdemo partnerja in ustvarimo družino, vendar zadeva ni vedno tako preprosta in črno-bela.

Ljudje smo si različni. Dva človeka v nekem trenutku sploh ne sodita skupaj, ker še nista pripravljena na to, da se zavežeta drug drugemu in živita skupaj do konca življenja. Pomembno je, da za nefunkcionalnost zveze ne krivimo vedno drugih, ampak najprej pogledamo, ali smo sploh sami pripravljeni na to.  Kako to vedeti? Za vas smo pripravili 8 znakov, ki kažejo na to, da ste pripravljeni.

1. Naveličani ste igric

Včasih je bilo nešteto zmenkov, flirtanja in iskanje moške pozornosti za vas zabavno in razburljivo, sedaj ste se pa tega naveličali. Ko greste s prijateljicami ven, ni več vaš glavni cilj, da spoznate nekoga, ampak le to, da se zabavate.

2. Veste, kaj si želite

Če ste samozavestni, zaupate vase in točno veste, kaj v življenju hočete, je to zagotovo dober znak, da ste pripravljeni.

3. Dobro se počutite v svoji koži

Če ste s tem, kdo ste in kako izgledate, zadovoljni sami, bo tako mislil tudi vaš partner. Če pa še vedno neprestano iščete povsod potrditev, za resno zvezo še niste zreli. Če ne znate ljubiti sami sebe, boste namreč težko ljubezen tudi delili.

4. Ne spuščate se v afere za eno noč

Za resno in zdravo razmerje je zelo pomembno, da se s partnerjem dobro spoznata. To boste težje dosegli, če ga boste spoznali v klubu in se bosta čez par ur znašla pri njem doma v postelji. Najbolj pomembna je komunikacija.

5. Ste čustveno zreli

Če ste čustveno stabilni in znate občutiti empatijo, je to zagotovo eden od znakov, da ste pripravljeni. V razmerju se je treba velikokrat prilagajati in sklepati kompromise, zato nenadni čustveni izbruhi, manipulacija ali čustveno izsiljevanje niso zaželeni.

6. Bivši je za vas čisto zares preteklost

Če iščete nekoga samo za uteho, ker prejšnja zveza ni uspela, in bivšega še prebolevate, takoj odnehajte. Če vlečete za seboj odvečno prtljago, se iz tega zagotovo ne bo izcimilo nič dobrega.

7. Ne moti vas, da ste samski

Če se zaradi tega, ker trenutno nimate partnerja, ne obremenjujete, je to dober znak. Kdor na silo išče ljubezen, je ponavadi ne najde. Prava ljubezen se pojavi takrat, ko najmanj pričakujete.

8. Nimate prevelikih pričakovanj

Biti v razmerju ni nikakršna pravljica. V vsaki zvezi so vzponi in padci, ker noben človek ni popoln. Če živite v utvarah, da bo vaš princ na belem konju popoln v vseh pogledih, nikoli ne boste zadovoljni. Kvalitete človeka se lahko kažejo na veliko možnih načinov, zato ne imejte previsokih pričakovanj.

 

Povzeto po: Love Panky

L. Z.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo