9 ZNAKOV, DA SI NAVELIČANA VAJINEGA RAZMERJA

Naveličana razmerja? Včasih se zaljubimo in ustalimo, potem pa se naenkrat znajdemo v nezanimivem razmerju, ki temelji zgolj na navadi in navajenosti drug na drugega. Dnevi postanejo rituali, ravno tako vajino razmerje. Iskrice izginejo, vidva pa sta skupaj samo še zaradi udobja in strahu pred izhodom iz te cone udobja.

Kako veš, ali si zares naveličana vajinega razmerja in pripravljena na nova doživetja ali pa gre le za krizni trenutek negotovosti, ko ne veš, ali je to to, v resnici pa ga vseeno ljubiš?

Če se prepoznaš v večini TEH znakov, je najbolje, da z razmerjem čimprej prekineš. To pomeni, da si naveličana svojega partnerja in vajinega razmerja, vendar si se na oboje tako zelo navadila, da se na nek način bojiš biti sama.

1. Zdolgočasena si

Srečna razmerja ponavadi temeljijo na tem, da partnerja rada preživljata čas z drug drugim. Če se v družbi partnerja pogosto dolgočasiš, je to znak za rdeči alarm.

2. Nenehno iščeš izgovore, da nisi doma

Če večino svojega časa nameniš druženju s prijateljicami, službi in svojim hobijem, je nekaj v vajinem razmerju narobe. Sploh, če v primeru, da v dnevu ostane nekoliko več časa samo za vaju, podzavestno nalašč poiščeš nekaj drugega.

3. Zalotiš se, da si začenjaš izmišljevati drobne laži

S partnerjem nisi iskrena, ker se ti preprosto ne ljubi. Raje mu natrosiš nedolžno laž, ki ga bo pomirila, samo zato, da se ti ni treba ubadati z resničnimi težavami.

4. V sebi čutiš močno željo po flirtanju z drugimi

V službi, na ulici, v klubu, kjerkoli … Če se ti zdi, da potrebuješ preveč pozornosti od vseh drugih moških (samo od tvojega partnerja ne), razmisli o tem, kaj si v resnici želiš. Vsaka ženska zmeraj, tudi v srečnem razmerju, rada vidi, da ji moški namenjajo pozornost, vendar v zdravi meri.

5. S partnerjem ne deliš več svojih misli

Včasih sta se pogovarjala o vsem, sedaj pa komaj kaj? Se ti ne zdi pomembno, da bi mu povedala, kaj se ti je danes pripetilo? To je znak, da mogoče nisi več zainteresirana, da bi bil prav on tista pomembna oseba v tvojem življenju.

6. Težko ga poslušaš in mu namenjaš pozornost

Nekaj te prosi, tebi pa se resnično ne ljubi? Govori ti o nečem, kar ima rad, tebe pa nadvse dolgočasi? Včasih si to rada poslušala/naredila samo zato, ker si ga imela rada, četudi te morda ni zanimalo …

7. Izogibaš se fizičnemu kontaktu

Poljubljanje, objemanje? Ti je naenkrat postalo odveč? Ti gre na živce, če te partner na ulici prime za roko ali objame okoli pasu? O seksu z njim sploh več ne razmišljaš? Ne čutiš niti kančka poželenja? Morda pa si res naveličana razmerja.

8. Naenkrat si ljubosumna na ves svet okoli sebe

Se ti zdi, da je tvoja najboljša prijateljica najsrečnejša ženska, ker lahko zunaj flirta s katerimkoli moškim želi? Si ljubosumna na razburkano spolno življenje svoje sosede? Morda v resnici ne gre za njih, ampak zate. Nezadovoljna si v svojem razmerju in zato kriviš druge.

9. Velikokrat si razdražljiva

Nihanje razpoloženja, naveličanost, zdogločasenost, razdražljivost. Včasih morda sprožiš nepotrebne prepire med vama samo zato, ker nisi zadovoljna z vajinim razmerjem. Ko se sprostiš s prijateljcami ali starši, nenadoma bruhneš v jok, pa sploh ne veš, zakaj. Rdeči alarm.

Če se najdeš v večini znakov, je čas, da se o vajinem razmerju iskreno pogovorita in povesta, kaj si v prihodnosti želita.

5 NAČINOV, KAKO PARTNERJA PRIPRAVITI DO RESNEGA POGOVORA

 

Povzeto po: Style Caster

Komentarji
Morda vas bo zanimalo