Če želiš prodati pohištvo in opremo, ki je ne potrebuješ več, nujno upoštevaj te nasvete

Čas je, da se posloviš od določenih kosov pohištva, četudi so še v normalnem stanju in bi komu prišli prav, ti pa se ne bi branila kakšnega evra zaslužka. Ni problema, lahko ga poskusiš prodati. Pazi le, da si previdna in da upoštevaš spodnje nasvete, tako boš veliko bolj uspešna.

Bodimo iskreni glede stanja pohištva. Če bomo napisali, da je pohištvo staro dvajset let in brezhibno, nam nihče ne bo verjel. Bodimo iskreni in točno opišimo, kako je videti, zraven pa dodajmo tudi fotografije.

Naredimo odlične fotografije. Preden se lotimo prodaje je obvezno, da naredimo fotografije visoke kakovosti. Pohištvo postavimo v naravno okolje, poslikajmo detajle, za vsak kos pa naredimo več različnih fotografij.

Napišimo točen opis. Pomembno je, da vključimo čim več detajlov. Zapis naj ima čim manj slovničnih napak, saj bomo s tem pokazali svojo profesionalnost. Lahko dodamo tudi ključne besede, da bodo kupci kose hitreje našli.

Ponudimo vrednost kosa. Naredimo raziskavo o ceni takšnega pohištva in dodajmo, zakaj je točno ta kos unikaten. Če vemo, kaj imamo, bomo kos lahko prodali po višji ceni.

Ne obžalujmo prodaje. Tudi kose pohištva je precej težko prodati, saj smo nanje senimentalno navezani in nam nekaj pomenijo. A ne pozabimo, da bomo s tem naredili prostor za nove stvari in svojemu domu dodali novo življenje.

Pazimo na pohištvo in spremljajmo njegovo pot. Ko smo pohištvo že prodali, poskrbimo za pravilno pakiranje in ga odpeljimo na pošto. Nato pa spremljajmo njegovo pot do novega lastnika.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo