9 STVARI, S KATERIMI SE ODRASLA ŽENSKA NE OBREMENJUJE

Odrasle ženske so tiste, ki se ne menijo za druge in ne igrajo po pravilih, ki si jih je izmislil nekdo drug. Življenje je prekratko in živijo tako, kot jim paše. Ženske so neustrašne dame, ki jim ni mar za družbene standarde in tukaj predstavljamo devet stvari, s katerimi se odrasla ženska ne bi smela obremenjevati.

 

  1. Kaj ima oblečeno

Kaj ima ženska oblečeno, je samo njena težava. Ne obremenjuje se z modnimi trendi in kaj nosijo drugi. Nosi tisto, v čemer se počuti udobno in kar pristaja njenemu stilu.

 

  1. Kaj drugi govorijo o njej

Če drugi grdo govorijo o njej, je to njihov problem. Nima časa za otročje govorice in za to, kaj si ljudje mislijo o njej.

 

  1. Njeno spolno življenje

Da, ima spolno življenje in vseeno ji je, kaj si drugi mislijo o njem. Lahko spi s toliko ljudmi, kot želi in to je samo njena stvar. Je odrasla in lahko sama sprejema odločitve.

 

  1. Biti vljudna do ljudi, ki si tega ne zaslužijo

Ne zapravlja energije za nesramne in nespoštljive ljudi. Ko takšni pridejo do nje, jih ignorira in gre naprej s svojim življenjem.

 

  1. Imeti popolno telo

Popolno telo ne obstaja. Močna in odrasla ženska to ve. Ne sledi standardom družbe. Želi se samo počutiti udobno v svoji koži, ne glede na to, kako je to videti.

 

  1. Da se vključi

Ni potrebno, da jo imajo vsi radi. Ni potrebno, da se zlije s standardi okolice, samo zato, da bo vsem všeč. Če jo imajo ljudje radi, zaradi nje same, je to vse, kar je pomembno.

 

  1. Da nosi znane znamke

Ne zanimajo jo najnovejši čevlji Louis Vuitton, če so ji všeč, jih bo kupila, ne bo pa jih kupila samo zato, ker so dizajnerski kos.

 

  1. Kaj počne njen bivši

Njen bivši ni več v njenem življenju in tam tudi mora ostati. Vseeno ji je, kaj počne, kje je, ali s kom je. Razmerje se je končalo, zato se z njim ne obremenjuje več.

 

  1. Se ne obremenjuje

Odrasle, zrele ženske se ne obremenjujejo in se ne opravičujejo, kaj počnejo in kaj delajo. Edino, kar je zadnje pomembno, so stvari, ki dejansko štejejo.

 

Povzeto po: The power od silence

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo