ENA TORBICA ZA VSAK DAN: ALI RES OBSTAJA?

Dame priznajte: torbice so zagotovo eden izmed vaših najljubših modnih dodatkov, ki ga imate s seboj vedno in povsod. Seveda želite z izbiro slediti zadnjim modnim trendom in želite biti videti čimbolj stilsko, ko s sabo nosite najbolj šik torbice sezone. A priznati morate, da tiste torbe, ki zažgejo na modnih stezah, v resničnem življenju niso najbolj praktične in primerne za vsakodnevno uporabo. Zato je več kot pomembno, da izberete torbo, ki vam je ne bo težava vsak dan nositi okoli. Zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako izbrati takšno torbico!

 

1) VELIKOST JE POMEMBNA!

Ko izbirate torbo, se morate najprej vprašati, kakšno velikost potrebujete. S sabo nosite le najbolj pomembne stvari, ali je vaša torba vedno polno napolnjena z vsemi drobnarijami? Če ste majhni in drobni bo velika torba čudno izpadla. Če imate ozke boke izberite takšno, ki se vam bo usedela nanje, drugače izberite takšno, ki se dotika vašega pasu.

 

2) IN PRAV TAKO TRPEŽNOST!

Ne glede na to, kako stilska ali šik je vaša nova torba, ni pametno, da kupite nekaj, kar ne boste res uporabljali, še posebej, če ste zanjo zapravili veliko denarja. Izberite takšno, kjer lahko zaupate trgovini, da če se slučajno karkoli zgodi z njo, jo lahko vrnete ali se dogovorite za popravilo.

 

 

3) TORBA NAJ SE SKLADA Z VAŠO GARDEROBO

Zelena torba je videti izredno šik, z vijolično pa boste vsem padli v oči, ampak ali ju boste lahko kombinirali z vašo ostalo garderobo? Če imate večinoma enobarvne kose, raje ne zapravljajte celega bogastva za torbo, ki nikamor ne paše. Raje izberite bolj nevtralno barvo, ki jo boste lahko kombinirali z večino vaših oblačil in jo obenem razkazovali naokoli.

 

4) KAJ VSE NOSITE V TORBI?

Premislite, koliko prostora mora imeti torba. Če jo boste uporabljali vsakodnevno, potem boste v njej nosili veliko stvari, zato majhna večerna torbica ne bo dovolj. Izberite takšno velikost, ki bo zadovoljevala vse vaše potrebe.

 

5) SLEDITE SVOJEMU STILU

Vaša torba naj ustreza vašemu stilu. Izberite stil, ki vam je všeč, tudi če so vsi ostali proti. Torba, ki jo boste kupili naj bo šik, a obenem tudi praktična in funkcionalna ter vredne cene, ki jo boste plačali.

 

 

Povzeto po: Beautyandfashiontech

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo