JESENSKI MODNI TRENDI 2019

Poletje se zaključuje, jesen pa je tik pred vrati, kar se čuti tudi po precej nižjih temperaturah. Zato je čas, da svojo poletno garderobo zamenjaš za jesensko. Kaj so glavni jesenski modni trendi v 2019? Preveri.

1. Cvetlični vzorci

Četudi se najtoplejši letni čas zaključuje, tega ne rabiš pokazati na svojem outfitu. Večno moderni cvetlični vzorci ti bodo popestrili hladne in puste jesenske dni, tudi ko se bo jesen nagibala že k zimi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ERDEM (@erdem) on

2. Ogromne torbe

Poleti, ko smo nosile čim manjše torbice, v katere si lahko zabasala zgolj telefon in ključe, z jesensko svežino prihajajo veeeelike torbe. Čim večja je, tem bolje.

3. Karirasti vzorci

Karirasti vzorci prihajajo nazaj na trendovsko lestvico. Kaj je tokrat drugače? Kombiniranje zgornjega karirastega dela s spodnjim karirastim delom v različnih barvah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Jakubowski 💃🏼 (@martajakubowski) on

4.  Pasovi

Jesenski modni trendi v 2019 so tudi čim širši in čim bolj opazni pasovi. Lahko jih zapneš čez karkoli hočeš: čez plašč, čez ohlapen pulover, puli ali oblekco.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung) on

5. Rjava

Da se boš zlila z rjavim jesenskim časom, se tudi ti obleci v rjavo. Še posebej moderni so rjavi plašči in jakne – karkoli, kar nosiš zunaj.

6. Napihnjene jakne

Spet so v modi napihnjene jakne in plašči. Zeblo te zagotovo ne bo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puffer Jacket Club (@pufferjacketclub) on

 

TRENDOVSKE ŽENSKE FRIZURE V LETU 2019

Povzeto po: Glamour

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo