TRENDOVSKE ŽENSKE FRIZURE V LETU 2019

Še nedolgo nazaj so bile v modi naravne in preproste ženske frizure. V letu 2019 pa se je na področju frizerske mode kar veliko spremenilo. Razkrivamo frizure, ki so v letu 2019 najbolj popularne.

Že dolgo razmišljate o konkretnem posegu v dolžino vaših las? Z letom 2019 so v trend prišle kratke, svetle in resasto postrižene frizure. Poleg tega se vedno več žensk odloča za “neurejen” fru-fru in pa za frizure z retro silhuetami.

Poleg zgoraj omenjenih se je v letu 2019 veliko žensk odločilo za vintage paž, ki izhaja iz devetdesetih let prejšnjega stoletja.

NE BOJTE SE KRATIH FRIZUR

Nekatere pravijo, da so se navadile frizure in da je za njih ta najbolj optimalna. Predvsem ženske v srednjih letih se najbolj bojijo sprememb, saj si ne želijo starejšega videza. A prav kratke ženske frizure lahko naredijo mladosten videz, sploh če so resasto postrižene. Tudi pramenov se ne smete bati, saj poživijo vašo frizuro in pomladijo vaš videz.

Če vas je strah, da ne boste znale frizerju razložiti, kakšno frizuro si zares želite, mu enostavno prinesite fotografijo iz več zornih kotov. Tako si bo frizer najlažje predstavljal, kaj si želite.

STE MLADE IN BI BILE RADE SEKSI?

Tudi to lahko naredite s frizuro – da, bolj seksi videz. Moške najbolj privlačijo “odbite” frizure, ki pa ne smejo biti preveč ekstravagantne. Dodajte svojim lasem malce življenja z barvnimi prameni, pobarvajte se na tople barve (čokoladno rjava, bakrena) in popestrite svojo frizuro z različnimi oblikovanji in detajli.

Če pa ste osebe, ki imate rajši svetlejše barve, pa ne razmišljajte predolgo in se pobarvajte na “pečeni kokos”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ⓚⓐⓨⓛⓤⓗ Ⓢⓣⓔⓦⓐⓡⓣ (@kayluhskolors) on

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo