Kaj obleči za prvi zmenek?

Prvi zmenki so lahko precej stresni, saj osebe na drugi strani ne poznamo, ne vemo, ali ji bomo všeč, kako razmišlja, kaj imamo skupnega. Vprašanj in dilem je veliko, zato smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri tem, da bo priprava na zmenek manj negotova in njegov izid kar se da se prijeten. Prepričani smo, da vam bodo v pomoč.

Obleka veliko pove o vas

Z oblačili vede ali nevede sporočamo marsikaj. Lahko nas opišejo kot resne in zadržane, lahko sproščene, zabavne, morda tudi navihane. Ne glede na to, kaj želite z obleko sporočiti, mora biti ta izbrana tako, da se počutite samozavestno. Predvsem pa izberite oblačila, v katerih vam bo udobno. Včasih so najboljša izbira tista oblačila, v katerih se srečujete s prijatelji, včasih bo potrebna bolj elegantna različica. Bistveno je, da osebi na drugi strani dobro predstavite, kdo ste.

Izberite kupone in ugodno osvežite svojo garderobo

Ne potrebujete kupov denarja, da osvežite svojo garderobo tako, da bo primerna za različne priložnosti. About you razprodaja bo poskrbela, da bo naslednji prvi zmenek prijazen tudi do vaše denarnice, saj lahko izbirate med neverjetno ponudbo kuponov in ugodnosti, ne glede na to, ali greste na klasično kavo, na kosilo v restavracijo ali koncert. Nekatere priložnosti, kot je na primer večerja v prestižni restavraciji, imajo tudi svoj kodeks oblačenja, ki zahteva suknjič ali večerno toaleto, za druge, npr. kavo, pa to ni pomembno in lahko pridete tudi v bolj športnih oblačilih. A ne pozabite, ne glede na to, kam greste na zmenek, je še vedno najbolj pomembno, da se v oblačilih počutite udobno in samozavestno glede izbire materialov, kroja, barv in vzorcev.

Drzni ali vsakdanji kosi?

Res je, nekatera oblačila lahko razkrivajo več, kot druga in izbira drznih kosov garderobe ni napačna. Pove, da ste na svoje telo ponosni in se počutite samozavestno, vseeno pa priporočamo, da se glede drznosti na prvem zmenku držite določene meje. Kaj pa kosi, ki sicer niso ravno pogost izbor drugih ljudi? Zakaj pa ne! Pokažete lahko, kdo ste in izrazite svoj značaj. Tudi vsakdanji kosi garderobe so lahko povsem dobra izbira, sploh, če ste dogovorjeni za preprost zmenek ob kavi. V tem primeru lahko oblečete nekaj vsakdanjega, kar oblečemo tudi na kavo s prijateljem ali prijateljico. A tudi tukaj predlagamo, da se držite določenih mej. Če se drugače oblačite bolj športno, še ne pomeni, da lahko na zmenek pridete kar v trenirki. Izberite raje kavbojke, majico ali srajco in športno elegantne čevlje. Svoj videz lahko nadgradite tudi s športno in pametno uro in dodatki, ali pa se na zmenek pripeljete v trendu, na električnem skiroju. Big bang razprodaja ponuja kupone za neverjetne popuste, s katerimi lahko vse te dodatke (in še marsikaj drugega) nakupujete po izrednih cenah. Poskrbite za dober prvi vtis.

Svežina in čistoča sta ključna

Prav gotovo ne moremo dovolj poudariti, kako pomembno je, da so oblačila sveža, brezhibno čista in nepoškodovana. Prav tako predlagamo, da ne pretiravate s parfumom, gelom za lase ali ličili. Imejte zdravo mero pri vsem. Pa srečno!

Komentarji
Morda vas bo zanimalo