KAJ TVOJA SPALNA OPRAVA POVE O TEBI?

Vsak kos oblačila je pomemben, med drugim tudi spalna oprava. Si kdaj pomislila na to, da oblačila, v katerih spiš, v resnici o tebi povedo ogromno?

Si bolj tiste vrste oseba, ki ima najraje udobje in ji je vseeno, kako izgleda njena spalna oprava? Koliko vrst različnih pižam in spalnih srajčk imaš doma, koliko od tega se jih med seboj ujema, ko se odpraviš spat? Ali takrat, ko si sama, manj skrbiš za urejenost spalne oprave kot sicer, ko si s prijateljicami ali partnerjem? Preveri, kakšna oseba si.

1. Ujemajoč se zgornji in spodnji del pižame

Si umirjena oseba, ki v življenju ne mara sprememb. Ko si bila otrok, so te naučili, da se spi v ujemajoči se pižami in tako delaš še danes. Verjetno boš to počela tudi do konca svojega življenja. Rada imaš red in čistočo, zato tudi sicer ne pomisliš, da bi spala v čem drugem. Spalna oprava je vendar pižama in pika.

2. Trenirka

Udobje je na vrhu tvojega seznama prioritet. Pomembno je, da ti je toplo in se dobro počutiš v svoji koži ne glede na to, kako izgledaš. Si samozavestna, na ljudeh se ne trudiš nalašč pustiti dobrega vtisa, za mnenja drugih ti je gladko vseeno.

3. Svila

Imaš najraje lepe svilene pižame in spalne srajčke? Tiste vrste, ki jih opaziš na čednih dekletih iz reklam? Redki pravijo, da so vse takšne vrste pižame udobne, a tebi je vseeno. Rada si urejena, tudi ponoči. In četudi spiš sama. Vsak dan si želiš, da bi te ljudje občudovali in opazili, da slediš modnim smernicam. Ko si lepo oblečena, se počutiš najbolje.

Kaj tvoje spodnje perilo pove o tebi?

4. Razvlečena majica

Ko greš na potovanje ali k partnerju, zmeraj razmišljaš, če sploh imaš kakšno primerno pižamo. Ker sama nenehno spiš v starih razvlečenih ali prevelikih majicah, ker se ti zdijo najbolj udobne in prijetne. Zapovedanih modnih trendov ne maraš, rada si sproščena in ceniš udobje. Zelo dobro navezuješ stike, hkrati pa si iskrena in popolnoma nič narejena. Rada se pokažeš takšna, kot v resnici si, vendar pri spoznavanju novih ljudi potrebuješ nekaj časa. Malenkost si sramežljiva.

5. Brez vsega

Verjetno si prava nočna ptica. V nedavni raziskavi so pokazali, da večina ljudi, ki spijo goli, zelo težko zgodaj vstaja, najbolj produktivni pa so prav ponoči. Kljub temu, da spiš gola, to ne pomeni, da nisi nič sramežljiva. Po vsej verjetnosti si bolj kot odprta in navdušena nad spoznavanjem novih ljudi, bolj vase zaprta. Raje si doma, ceniš pa udobje in zdravje.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo