9 stvari, ki jih ženske skrivamo pred moškimi

Čisto vsaka ženska (in čisto vsak moški) ima vsaj kakšno skrivnost, ki jo skriva pred svojim partnerjem. Nekateri jih imajo veliko, nekateri nekoliko manj. Ene stvari je pač potrebno obdržati zase. In kaj je narobe s tem, da želimo imeti vsaj malce skrivnostnosti v razmerju? Pametno je, da vaš ljubimec ne ve nič o vaših navadah v kopalnici ali karkoli o vaših prejšnjih ljubimcih. Spodaj je naštetih nekaj stvari, ki naj bi jih ženske skrivale pred moškimi.  

 

Imamo dlake na obrazu 

Žal se nismo zbudile takšne. Veliko žensk gre skozi boleče odstranjevanje dlak, kot so voskanje ali elektroliza, da imajo popolnoma gladke obraze. 

 

Tudi ženske se samozadovoljujemo 

Niso samo moški tisti, ki imajo seksualne potrebe. Ženske se prav tako samozadovoljujemo, samo o tem ne govorimo toliko kot moški. In večina o tem tudi ne želi pretirano govoriti s svojimi partnerji. 

 

Zadnja akcija ni bila najboljša 

Ne želimo vam udariti na ego, a tudi ženske ne dobimo vedno tistega v postelji, kar si želimo. In vam tudi ne povemo vedno, občasno pa se celo zlažemo, da vas ne bi prizadele.  

 

Prdimo  

Zavedamo se, da to ni seksi, a tudi me občasno spustimo kakšenga. A nikoli ne pričakujte, da bomo v sobi polni ljudi to priznale.  

 

Koliko tehtamo 

Teža je zagotovo najbolj varovana skrivnost. Tudi ženske, ki so poročene že več desetletij o tem ne govorijo s svojimi partnerji. 

 

Število prejšnjih partnerjev 

Pogovor o tem, koliko partnerjev je imela ženska v preteklosti, res ni potreben. To si vsaj prigovarjamo, ko malce spremenimo številko, ki jo povemo trenutnemu izbrancu.  

 

Po solati smo še vedno lačne 

Še posebej v začetku razmerja, ženske le redko naročimo tisto, kar si res želimo. Po eni bogi solati smo precej sestradane, a tega zagotovo ne bomo priznale.  

 

Tisto, kar smo vas prosile, da naredite, znamo narediti tudi same 

Občasno bomo svojega partnerja prosile za pomoč pri stvareh, ki jih znamo narediti tudi same. Možno je, da te stvari nočemo narediti, ali pa nam je zelo všeč, ko partnerja vidimo vsega seksi in prepotenega, ko sestavlja omaro iz Ikee.  

 

Potrebujemo vas 

Občasno se ženske (in tudi moški) obnašajo v smislu: “Hočem te, a te ne potrebujem.” A v resnici jih potrebujemo, samo priznati nas je strah. Ne le njim, ampak tudi sebi, saj smo močne neodvisne ženske. A tudi me se zaljubimo, samo potrebujemo nekaj časa, da postanemo malce bolj ranljive poleg vas.  

 

Povzeto po: PopSugar

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo