KAKO NOSITI PREČO GLEDE NA VAŠO OBLIKO OBRAZA?

Preča v laseh lahko naredi ogromno razliko tako pri vaši frizuri kot tudi na vašem obrazu, še posebej, če jo na točno določen način nosite že dlje časa. A verjemite nam, da bodo komplimenti kar leteli, če se boste odločili za spremembo. Drugače pa je prečo najbolj pametno prirediti obliki obraza. Če veste, kakšna je vaša, pa ne veste, katere frizure bi vam pristajale, smo za vas pripravili nekaj nasvetov.

 

Okrogel obraz

 

Če imate obraz okrogle oblike, imate najboljše obeh svetov. Za vas je primerna tako preča na sredini kot tudi zelo na strani. Oboje bo naredilo iluzijo dolžine in ustvarilo simetrijo vašega obraza. Za to obliko so primerne tudi kratke frizure.

 

Obraz kvadratne oblike

 

Takšni obliki obraza najbolj ustreza preča pri strani, saj celotnemu videzu doda učinek elegance in glamurja. Pametno je, da nekaj kože na čelu pustite vidne, zato se ne poslužujte predolgega in preveč gostega fru fruja.

 

Obraz ovalne oblike

 

Če imate obraz ovalne oblike, imate lahko kakršnokoli prečo želite, kar pomeni, da jo lahko spreminjate ves čas. Primer takšnega obraza je Meghan Markle, ki vsakič drugače naredi prečo in nosi različne frizure. Posnemajte jo in se igrajte s svojimi lasmi.

 

 

Povzeto po: https://www.byrdie.co.uk/how-to-find-the-best-part-for-your-face-shape-2014/

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo