KOSI OBLAČIL, KI JIH MOŠKI ENOSTAVNO OBOŽUJEJO NA TEBI

Obstajajo kosi oblačil, ki jih moški enostavno obožujejo na tebi. Če jih oblečeš, imaš veliko več možnosti, da ga boš privlačila, še preden te dodobra spozna. Če se boš tako oblekla za zmenek, ga boš popolnoma obnorela. 

Tesno oprijeta obleka

Vse, kar je oprijeto, vzbudi moško pozornost, tesno oprijete obleke pa še toliko bolj. Čim krajša je, tem bolj všeč mu bo. Ni važno, kakšno barvo izberete, če je obleka oprijeta, boš v vsakem primeru središče njegove pozornosti.

Klasična črna obleka

Črna obleka je vedno moderna, z njo preprosto ne morete zgrešiti. Črna obenem tudi skrivnostna, seksi in zapeljiva barva, v kateri vas bo z veseljem videl vsak moški. Prav tako je primerna za vse ženske, ne glede na barvo polti ali las.

Visoke petke

Če želiš impresionirati moškega, so visoke petke zagotovo prava obutev zate. Vizualno namreč podaljšajo tvoje noge in jim dajo vitkejši videz – moški pa dolge noge naravnost obožujejo. Previdna moraš biti le, da se v petkah počutiš samozavestno in obvladaš hojo, saj majava in nesamozavestna hoja v visokih petkah ni prav nič privlačna.

Preproste majice

Če nisi ljubiteljica oblek in čevljev z visokimi petami, lahko moškega enako dobro zapelješ v preprosti vsakdanji enobarvni majčki. To izraža preprostost, sproščenost in vsakdanjost na tebi, kar te dela še bolj privlačno. Čim bolj je majica oprijeta, tem bolje. Seveda pa morata tvoj outfit dopolnjevati tudi iskren nasmešek in samozavest.

Kratke hlače

Zagotovo imaš v omari vsaj ene poletne kratke hlače. Verjetno ni potrebno posebej razlagati, zakaj so kratke hlače moškim tako zelo privlačne na tebi. Razkriješ golo kožo na nogah, ki moške popolnoma obnori.

Karkoli rdečega

Črna je zapeljiva barva, to je očitno. Ampak tudi rdeča dela prave čudeže. Je močna, seksi in dominantna barva, ki daje moškemu močan občutek, da si samozavestna in točno veš, kaj v življenju hočeš.

(Njegova) prevelika  majica ali srajca

Sanje vsakega moškega so, da te vidi v svoji preveliki srajci, pod katero si popolnoma gola. To pogosto vidimo v raznih romantičnih filmih po strastni noči in nekaj na tem je zagotovo resnično.

Poletne obleke

Če je zunaj toplo, je najbolj primerna pisana ali enobarvna preprosta poletna obleka s poljubnimi vzorčki. V njej boš delovala prikupno in preprosto, hkrati pa ti bo uspelo osvojiti srce vsakega moškega, ki ga boš želela.

Oprijete pajkice

Seveda to ni nič novega, da moški obožujejo žensko v oprijetih pajkicah in topu, ki razkriva njene čudovite obline in poudarja čvrsto zadnjico. Če ga želiš navdušiti, so pajkice pravi recept zate.

 

Povzeto po: Dazzling News

L. Z.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo