MATERINSKI DAN: TAKO PRESENETI MAMO LETOS, NAVDUŠENA BO!

Že veš, kako presenetiti svojo mamo za materinski dan? Si želiš letos podariti nekaj izvirnega? Razmisli o spodnjih idejah. Ni vse v materialnosti, včasih so najpommebnejše in najbolj globoke prav besede in čas, ki ga preživiš s svojo mamo. Zapomni si, mama je samo ena in nič v življenju ni večno, zato poskrbi za kvalitetno preživet čas.

1. Izlet

Tvoji mami bo verjetno pomenilo veliko več, če si boš iskreno vzela čas zanjo in ne tako kot vsako leto opravila enourni obisk s čudovito vrtnico. Organiziraj izlet. Nekam, kjer veš, da ji je všeč ali pa si že dolgo želi iti. Verjetno vama bo vreme naklonjeno, zato le pogumno.

2. Toplice

Se morda raje kot na izlet v naravo odpravi v toplice? Rezerviraj skupni vikend. Nadoknadili bosta lahko zamujen čas in se skupaj za nekaj časa popolnoma odklopili od stresnega vsakdanjika.

3. Večerja

Če je tvoja mama raje doma, pa jo povabi vsaj na večerjo. Ali kosilo. Pelji jo v restavracijo, kjer strežejo njeno najljubšo hrano ali pa večerjo skuhaj kar sama doma. Če rada kuha, lahko skuhata skupaj ali pa se lotita peke slastnih piškotov.

materinski-dan-večerja

4. Salon

Se tvoja mama rada uredi? Ali pa se ti zdi, da se že dolgo ni uredila, ker se ji zdi, da je več ali manj tako ali tako doma? Privoščita si dekliški dan, obiščita frizerja, ki naj vaju še naliči, manikuro, pedikuro in za povrh še prijetno masažo.

5. Pokušanje vina

Vino ima rad skoraj vsak. Verjetno tudi tvoja mama.

6. Vrtnarjenje

Če je ljubiteljica kuhanja in domačih zelišč, zakaj ji ne bi pomagala ustvariti manjšega vrtička z njenimi najljubšimi zelišči ali pa zelenjavo? Skupaj lahko ob urejanju vrta, kavici in piškotih ter sproščenem klepetu preživita čudovit dan.

7. Album

Napiši ji pismo, v katerem ji povej, koliko ti pomeni in kako si ji hvaležni za vse, kar je naredila zate. Izdelaj ji kaj posebnega – zakvačkaj, zašij ali pa izdolbi iz lesa – najlepša darila so tista, ki jih ustvarimo popolnoma sami. Skupaj se usedita za mizo in izdelajta družinski album. Nasmejali se bosta do solz.

 

Za več idej za darila za materinski dan klikni TUKAJ.

 

Povzeto po: Good House Keeping

Komentarji
Morda vas bo zanimalo