Modni trendi jesen 2020 (tole MORAŠ obleči)👇

modni-trendi-jesen-2020

Jesen je skorajda že tukaj. Čas je za preureditev tvoje garderobe. Preveri nekaj načinov, kako kombinirati lansko garderobo in kako jo na inovativen način dopolniti z novimi modnimi kosi. Kaj torej obleči to jesen? Kakšni so modni trendi jesen 2020? Odgovore najdeš spodaj.

Modni trendi jesen 2020

Rjavi usnjeni plašči

Ko poletne temperature začnejo usihati in se pojavi hladnejši jesenski veter, si omisli usnjen plašč v rjavi barvi. Glavni hit letošnje jeseni! Kombiniraj ga z oprijetimi hlačami ali mini krilom. Odlične barvne kombinacije lahko ustvariš s črno, sivo ali modro barvo.

Naravne barve

Zimzelen trend, ki nikoli ne usahne. Nevtralni outfiti izgledajo dobro na prav vsakem. Izbiraj med hlačami, krili, plašči in puloverji peščene ali kamelje barve. Možnosti so neskončne, edina omejitev je tvoja domišljija.

Široke hlače, zatlačene v škornje

Mešanje in kombiniranje različnih stilov je odlična priložnost za odkrivanje novih stilov. To je točno to, kar narekujejo zadnji trendi. Široke hlače so izjemno popularne in udobne. Še bolj, če jih kombiniraš z visokimi škornji, kamor prikupno zatlačiš hlačnice.

Rumeni plašči

Da poživiš turobne jesenske dni, ti priporočamo rumeno. To ni samo barva poletja. Letošnja jesen s seboj prinaša izjemen trend dolgih rumenih plaščev in jaken, ki te bodo obnoreli. Lahko si omisliš živo rumeno ali pa gorčično rumeno barvo.

Škornji kremne barve

Bodi v stilu na vsakem koraku, dobesedno. Letos so popularni izjemno svetli škornji krem ali umazano bele barve.

Tigrast vzorec

Če si drzna, lahko svojo garderobo popestriš z modnimi kosi s tigrastim vzorcem. Pulover, plašč, krilo ali hlače. Privošči si ta drzen, seksi outfit in pokaži, kako samozavestna si.

Barvne torbice

Če se držiš zimzelenega trenda nevtralnih barvnih odtenkov oblačil, ne pomeni nujno, da si dolgočasna. Izstopaš lahko na drug način. Omisli si majhno barvno ročno torbico, ki bo osvežila tvoj outfit. Oranžno, rumeno, živo modro, rdečo … karkoli ti ustreza.

Kombinacija nevtralne rjave in žive modre

Če ne s torbico, pa lahko svoj videz popestriš z drugimi modnimi kosi. Plašč peščene barve in ohlapne hlače nebeško modre barve sta lahko neločljiva kombinacija. Modra in rjava sta barvi, s katerima letos ne moreš zgrešiti.

Ta barva te naredi najbolj privlačno (ne, ni rdeča)

Povzeto po: TrendSpotter

Komentarji
Morda vas bo zanimalo