Ta barva te naredi najbolj privlačno (ne, ni rdeča)

barva

Ženske velikokrat preveč časa zapravimo ob odprti omari in razmišljamo, kaj bi oblekle. Za razgovor, zmenek, službo, zabavo … Katera barva je najbolj primerna? Krilo ali hlače? Včasih se celo preveč trudimo, ko pa bi lahko ubrale enostavnejšo pot.

Veliko je na tem, da najbolj žariš v tistih oblačilih, v katerih se tudi ti dobro počutiš. Če ti usnjeno mini krilo ni pri srcu in se v njem počutiš nelagodno, je bolje, da ga ne oblečeš. Zakaj? Ker boš izpadla nesamozavestno in oddajala občutek, da ti je neudobno. Izberi tisti kos oblačila, v katerem ti ne bo niti najmanj neprijetno hoditi po mestu.

Kljub temu pa obstajajo barve, ki odsevajo določen žar. Že veš, katera barva te naredi najbolj privlačno? Oblačila v tej barvi so primerna za skoraj vse priložnosti.

Črna dela čudeže

Večna klasika, črna barva. Izraža lahko elegenco, sijaj, udobje, srečo in uglajenost hkrati. Medtem, ko si zagotovo imela v mislih rdečo barvo, ki naj bi privlačile še posebej moške, na črno verjetno nisi niti pomislila. Čeprav je rdeča barva ljubezni, jo črna v marsikaterem pogledu prekaša.

Črna je tista barva, ki pokaže, kakšen stil ima oseba. Je nekoliko skrivnostna in zadržana, hkrati pa razkriva tvojo prezenco in karakter. Za razliko od rdeče barve, ki izstopa v svoji živosti in prav zaradi tega namiguje tudi na spolno privlačnost, je črna bolj umirjena, diskretna, a kljub temu izjemno atraktivna. Če se odpravljaš na zmenek, nikar ne obleci rdeče obleke, saj si s tem preveč direktna in moškemu takoj razkriješ, po kaj si prišla. Obleci črno in se svojemu izbrancu razkrivaj počasi, delec za delcem. Noro ga boš navdušila. Moški so po naravi lovci – radi imajo, da morajo žensko ‘loviti’ in se zanjo potruditi.

KAKO VEŠ, KATERE BARVE TI NAJBOLJ PRISTOJIJO?

Barva za moške ali ženske?

Črna je barva, ki je privlačna obema spoloma. Zelo pogosta je na zmenkih, tako med heteroseksualnimi kot tudi homoseksualnimi pari.

 

Povzeto po: Times of India

Komentarji
Morda vas bo zanimalo