MODNI TRENDI POMLAD 2019

Ob menjavi letnega časa je prav, da si osvežite tudi vašo garderobo. Da si boste lahko uredili pomladno garderobo, vam predstavljamo trenutno najbolj vroče pomladne modne trende.

Vodoodpornost

Tudi to pomlad bo pripravljenost na vse vremenske pogoje zelo modna. Obleke in plaščki iz gumijastih materialov so namreč nadvse priljubljeni, hkrati pa tudi praktični. Če vas torej ujame dež, nič za to.

Foto: s.Oliver

Kratke hlače »za kolesarjenje«

Letošnjo pomlad so izjemno priljubljene oprijete kratke hlače, ki segajo do kolen in močno spominjajo na kolesarske hlače. Te hlače bodo poudarile vašo postavo, mi pa vam priporočamo, da jih nosite v kombinaciji z daljšimi blazerji.

Fanny pack

Fanny pack ali torbica za okoli pasu, ki je navdušila v prejšnjem letu, ostaja super trendi. Izbirate lahko med številnimi oblikami in barvami, vsekakor pa boste s Fanny pack-om tako praktični kot tudi modni.

Foto: s.Oliver

Okroglo namesto štirikotnega

Pozabite na torbice pravokotnih in kvadratastih oblik ter si raje omislite okrogle torbice. Morda boste v njih težje shranjevale svoj telefon, a zagotovo boste izgledale trendi.

Preveliki klobuki

Da sonce ne bo poškodovalo vaše kože in da boste v koraku z zadnjim modnimi trendi, si lahko omislite velik klobuk. Izbirajte med različnimi oblikami in barvami ter s svojim (pre)velikim klobukom povejte zgodbo. Še posebej pa bodo letos priljubljeni veliki slamniki.

 

Barva sivke

Pastelna barva sivke je vsekakor barva te pomladi. Je lahkotna in primerna tako za neformalne sproščene dogodke kot za formalne priložnosti.

Transparentno 

Transparentne torbice in čevlji so bili le začetek, sedaj je modno pokazati tudi spodnje perilo. Številne transparentne obleke bodo namreč razkrile vaše spodnje perilo, ki mora seveda biti temu namenjeno.

Foto: s.Oliver

Potiski in grafike

Med potiski in grafikami boste našli številne trende. Priljubljeni so živalski vzorci, pikice v črno-beli kombinaciji ter prelivajoče se  barve.

Foto: s.Oliver

 

Povzeto po: Elle

M. Č.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo