Najbolj bizarne spolne igračke v preteklosti

spolne-igračke-kruh

Erotični pripomočki niso sodobni izum, seveda so obstajale tudi spolne igračke v preteklosti. Ljudje obožujejo seks že od nekdaj, zato so si skozi čas nenehno skušali izboljšati spolno izkušnjo. Če si misliš, da so bile vse ženske v preteklosti prikrajšane za užitek med seksom, se globoko motiš. Preveri, katere so bile najbolj bizarne spolne igračke v preteklosti. Ne boš verjela.

1. Dildo iz kruha

Ja, prav vidiš. Vsekakor so v preteklosti imeli zelo radi kruh, pa ne samo za jesti. Najbolj popularen je bil dildo iz kruha predvsem pri Starih Grkih. V bistvu gre za bageto, s katero so se zadovoljevale ženske. Dilde pa so v preteklosti izdelovali tudi iz kamna.

2. Kozja veka

Spolne igračke v preteklosti so bile resnično čudaške in neokusne. Kozja veka je služila podobno kot današnji obroček za penis. Narejena je bila iz kože v obliki kroga, s še vedno pritrjenimi trepalnicami, ki so med zadovoljevanjem prinašale ‘dodaten’ užitek.

3. Parni vibrator

Vibrator ni izum modernega časa, obstajal je že veliko prej, le da je bila v preteklosti to še večja tabu tema kot sedaj. Namenjen ni bil spolnim praksam, ampak zdravstvenim namenom, kljub temu pa se je veliko žensk z njim rado umaknilo na samo.

MOŠKE NAJBOLJ VZBURJA TEH 10 STVARI

4. Masažni aparat za lasišče

Med spolne igračke v preteklosti spada tudi masažna naprava za lasišče. Ženske so se pač morale znajti, kakor so same vedle in znale. Aparat je bil namenjen brivcem, mnogim ženskam se je zdel kot nalašč za drugačno eksperimentiranje.

5. Napihljive lutke

Če ste mislili, da so postale popularne relativno pred kratkim, se motite. Napihljive lutke obstajajo že od 17. stoeltja naprej, zasnovali pa so jih francoski mornarji. Bolj znani in dodelani modeli napihljivih lutk so znani od leta 1904 naprej.

6. Lubrikant

Tudi v preteklosti niso marali suhosti, ampak so v seksu radi uživali. Če ni šlo drugače, so uporabili lubrikant. Povsem preprosto in naravno – olivno olje. Ne samo, da so ga radi uživali, z njegovo pomočjo so radi uživali tudi v seksu.

 

Povzeto po: Red Book Mag

Komentarji
Morda vas bo zanimalo