NAJBOLJŠI EROTIČNI ROMANI VSEH ČASOV

Se sprašuješ, kateri so najboljši erotični romani z žgečkljivo vsebino? Ne glede na to, ali rada bereš ali ne – te knjige boš požirala. Vzemi si čas zase, odklopi zunanji svet in se potopi v neskončne globine fantazijskega sveta. Včasih so lahko erotični romani boljši od kateregakoli erotičnega filma – le začutiti jih moraš. Ker 50 odtenkov sive verjetno že dobro poznaš, smo tokrat zate pripravili nekaj malo bolj drugačnega. To so najboljši erotični romani, kar jih lahko prebereš:

1. Nimfomanka – Valerie Tasso

Prvoosebna izpoved mlade Francozinje, ki se poda v razburljive in opojne užitke spolnosti. Radovednost jo žene od enega spolnega partnerja do drugega, ob tem pa si lahko priča nazorno opisanim intimnim odnosom, čustvom in občutkom protagonistke. Menjava partnerjev ji ni dovolj, zato se prostovoljno in popolnoma iz radovednosti poda v prostitucijo in bralcu pojasni dejstva in skrivnosti moškega telesa ter naravo dela prodajalk ljubezni.

2. Real Live Nude Girl: Chronivles of Sex-Positive culture – Carol Queen

Še en izjemno nazoren erotični roman, ki je delo seksologinje in sociologinje, ki sama sebe opisuje kot vlačugo. V romanu lahko izveš vse umazane in gnusne podrobnosti o delu prostitutke in izpolnjevanju fetišev.

3. 5 delov serije Crossfire:

Predana (1. del), Prevzeta (2. del), Prepletena (3. del), Prebujena (4. del), Predrzna (5. del) – Sylvia Day

Mlada protagonistka, ki začne svojo kariero v eni najboljših oglaševalskih agencij, se zaplete z lastnikom. Oba za seboj vlečeta breme iz preteklosti, vendar med njima kljub temu poskočijo iskrice in prične se divja romanca.

4. The Happy Hooker – Xaviera Hollander

Knjiga je delo prostitutke, ki natančno opisuje svoje spomine in izkušnje – od najlepših in najbolje plačanih časov do najtežjih trenutkov, s katerimi se lahko prostitutka sooča.

5. Posili me (Baise-Moi) – Virginie Despentes

Po knjigi je bil posnet tudi istoimenski film – vendar najprej preberi knjigo. Dekle, zaposleno v prodajalni plošč, se za dodatni zaslužek ukvarja tudi z erotično masažo. Na potovanju s prijateljico doživi polno razburljivih in nevarnih prigod in pridobi veliko nazorno opisanih spolnih izkušenj.

Če si omenjene romane že prebrala ali pa te ne privlačijo, pa te vabimo k branju petih delov JAKOVEGA EROTIČNEGA DNEVNIKA . 

Jaka je mladenič, ki uspešno začenja svoje odraslo življenje: v službi gradi perspektivno kariero, živi na svojem, ima veliko prijateljev – le v ljubezni se še išče. Tokrat lahko za spremembo erotične občutke in misli o spolnosti spoznaš skozi oči moškega – kako moški dojema žensko telo, kaj mu pomeni seks in kakšna dekleta ga privlačijo. Priporočamo!

 

7 VROČIH FILMOV NA NETFLIXU, KI SI JIH MORAŠ OGLEDATI

Komentarji
Morda vas bo zanimalo