NAJTIŠJA TOPLOTNA ČRPALKA NA TRŽIŠČU

Kronoterm je po dobrih 40 letih predstavil najvarčnejšo in najtišjo toplotno črpalko na tržišču, katere neslišna notranja enota omogoča, da je tišja od računalnika.

Nova toplotna črpalka ADAPT,tipa zrak – voda ne moti okolice in se zlije z njo. Je v koraku z moderno vizijo in jo lahko preko aplikacije povežete z vašim pametnim telefonom. V primerjavi s toplotnimi črpalkami, je na seznamu nemškega zveznega urada za gospodarstvo in nadzor izvoza (BAFA) med 1.176 črpalkami zasedla prvo mesto. S tem je Slovenija postala ena izmed vodilnih pri razvoju toplotnih črpalk v Evropi.

Veliko pozornosti so namenili tudi skrbi za okolje in tako uporabili okolju prijazne elemente in novo hladivo, ki posledično zmanjša vpliv na toplogredne izpuste in ima kar 67 % nižji ogljični odtis od obstoječih hladiv. Poleg tega so nam pri Kronoterm zagotovili izredno tiho, skoraj neslišno delovanje, ki je 5-krat tišje od ostalih toplotnih črpalk na tržišču.

Upravljanje na daljavo

Toplotna črpalka je postala tudi pametna. Z mobilno aplikacijo Cloud. Kronoterm jo lahko spremljate vedno in povsod. Nastavite želeno temperaturo še preden se vrnete domov in se izognete obiskom serviserjev, saj bo večina napak odpravljenih na daljavo. Če napake ne boste opazili, bo na napačno delovanje naprava opozorila sama, prav tako pa tudi ročno popisovanje porabe in stroškov ni več potrebno, saj se vse spremlja kar na mobilni aplikaciji.

Koliko lahko privarčujete?

Ob različnih načinih ogrevanja vaše hiše, vam Kronoterm pojasnjuje, koliko lahko z uporabo njihove toplotne črpalke privarčujete v 15 letih. Če zdaj uporabljate kurilno olje, boste v 15 letih privarčevali kar 26.000 €, pri uporabi zemeljskega plina, do 15.000 €, pri uporabi peletne peči, do 13.000 €, pri uporabi daljinskega ogrevanja, do 14.000 € in pri uporabi infra panelov, do 32.000 €.

V podjetju Kronoterm vam zagotavljajo do 30 % višjo učinkovitost toplotne črpalke, ki bo dosežena z delovanjem, ki se bo prilagajalo glede na vremenske napovedi ter celo glede na vaše potrebe in potrebe objekta. Prav tako se bo zadovoljila z zgolj 0,5 m2veliko kotlovnico, čas montaže pa so prav tako skrajšali na en dan, tako da se boste lahko ogrevali še isti dan.

 

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo