8 najbolj nerodnih intimnih trenutkov

O seksu se je potrebno pogovarjati s prijatelji. Zakaj? Ker ugotovimo, da smo se vsi že kdaj srečali z neprijetnimi trenutki, ki so se zgodili med rjuhami. A kaj ko pride do izredno čudnih zadev, o katerih ne moremo govoriti z nikomer? Ja, tudi to se zgodi. A verjeti moramo, da zagotovo nismo prvi in edini, ki se nam je to zgodilo. Danes tako predstavljamo nekaj najpogostejših čudnih trenutkov med seksom in kako se spopasti z njimi.

Prehitro je zaključil

Za oba udeležena v spolnem aktu je to nekaj nerodnega in neprijetnega. A to ni nič takšnega in nič, kar bi nas moralo skrbeti. Če so se stvari prehitro končale, samo prosite partnerja, če tudi vam pomaga zaključiti.

Celotna zadeva traja izredno dolgo

Prišlo vam je že 20 minut nazaj in počutite se kot, da ste vreča, ki jo nekdo nabija. Rednemu partnerju lahko rečemo, naj malo pohiti, če pa gre za nekoga, s katerim se samo predajate posteljnim užitkom, pa bo to malce čudno. Predlagajte raje drug položaj ali manjšo spremembo. To jim bo dalo vedeti, da vse skupaj traja predolgo ali pa jim bo pomagalo, da tudi oni zaključijo.

Vaša vagina začne izpuščati čudne zvoke

Čisto vsaka ženska je to že izkusila, če niste, pa ste to samo tako globoko potlačili, da ste pozabili. Vagina je čudna zadeva in obenem izredno fantastična, a občasno spušča nenavadne glasove, še posebej, ko so v njej tekočine, zrak ali drugi deli telesa.

Ko nekdo prdne

Ko vaš partner to naredi, bi najraje zbežali. Če to naredite vi, bi najraje zbežali kar na drug planet. Ne glede na to, komu se to zgodi, situacija je izredno neprijetna. A to je normalna funkcija telesa in včasih se to zgodi tudi ob neprimernem času.

Ko želi prespati, vi pa si želite posteljo samo zase

Skupaj sta se imela odlično in on bi želel ostati in se crkljati, vi pa bi radi imeli posteljo zase in si privoščili lepotni spanec. Povejte mu točno, kaj želite in naredite kompromis, da boste naslednjič vi ostali pri njem.

Nujno morate na stranišče

Dogaja se, izredno vroče je, uživate, a vaš mehur se odloči, da bo zmotil in začne vas tiščati na stranišče. Ne veste, ali bi hitro stekli na stranišče ali tvegali, da pride do nesreče? Definitivno prva možnost, saj ni nič narobe, da poslušate svoje telo in hitro oddrvite na stranišče.

Eden od vaju ni vzburjen

Želite si seksa in ste vznemirjeni, vendar vaše telo nikakor ne deluje z vami. Bodite potrpežljivi s sabo in partnerjem, ko pride do takšnih situacij, saj to nima veze ne z vami in ne z njim.

Ko ne razume ženske anatomije

Nekateri ljudje enostavno ne razumejo, kako deluje vagina in kako vulva. Spodaj lahko postane precej spolzko, a ko popolnoma zgreši luknjo, ni čudnega, da ste začudeni in da pride do bolečin ali celo slabega razpoloženja. Točno povejte partnerju, kaj si želite, saj boste s tem poskrbeli, da se to ne bo več zgodilo, obenem pa boste deležni večjega užitka.

Povzeto po: The Every Girl

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo