NLB Vita Odgovorna – ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE, KI SE VAS BO DOTAKNILO

NLB življenjsko zavarovajne za mlade

NLB življenjsko zavarovanje

 

V besedilu niti enkrat nismo uporabili besede, ki jo ljudje najpogosteje povezujemo z življenjskim zavarovanjem, ker smo tu za to, da v težkih trenutkih podpremo ŽIVLJENJE. 

 

Ko nam nekdo omeni življenjsko zavarovanje, po večini najprej pomislimo na potegavščino, na strošek, ki se ne obrestuje in na nepotrebno negativno razmišljanje. Utegne biti zato, ker nosi “življenjsko zavarovanje”  napačno, odbijajoče ime in si zasluži drugačnega, kot bi si marsikatera življenjska zgodba zaslužila drugačen naslov, pa ga ne dobi.

ŽIVLJENJE, ki nam je podarjeno, je oder na katerem ustvarjamo predstavo in čeprav bi srčno radi pokukali v zakulisje, nam to ni dovoljeno. V svojih glavah ostajamo torej s kupom vprašanj. Zakaj imajo nekateri srečo in drugi ne? Zakaj nekdo zadane na Lotu, doživi uspeh, nekdo drug pa zboli? Resnica je, da vsi stojimo na istem odru, le da v rokah držimo različne scenarije. Ti poskrbijo za različne preizkušnje, ki nas učijo, bogatijo, utrdijo ali pač ne in da ima vsaka predstava tudi svoj konec, ko se zavesa zagrne.

Naravni proces, boste rekli. Res je, a ga kot takega razumemo le do trenutka, ko se to zgodi mlademu človeku… Razumevanje takrat izgubi smisel. Pomislite dobro in ugotovili boste, da poznate vsaj en primer, ki se je končal tako, kot se nebi smel. Ko je mlada družina, ki ste jo poznali, ostala brez enega starša in se je mati samohranilka ob tem znašla še v težji situaciji, s kreditom, dolgovi ter kupom vprašanj.

Življenjska zavarovalna polica, šele v taki situaciji dobi svoj pravi pomen. Nič več je ne povezujemo s potegavščino, z nepotrebnimi stroški, pač pa olajša stisko. V zgodbi, ki se zdi nadkrivična, pomeni nekaj pozitivnega. Pomeni ŽIVLJENJE za naprej.

 

ŽIVLJENJE za tiste, ki smo jih imeli najbolj radi.

 

NLB Vita Odgovorna ZA MLADE:

– Z zavarovanjem poskrbiš za svoje najbližje.

– NLB Vita Odgovorna za mlade je namenjeno mladim med 18. in 34. letom starosti.

– Zavaruješ se lahko za 10 let za samo 5,99 € na mesec.

– Zavarovalna vsota v primeru izgube življenja JE FIKSNA in znaša 50 tisoč €.

– Zavarovanje lahko skleneš preko spletne strani. Predhodno si moraš urediti elektronski certifikat. Vsa navodila najdeš na tem linku/ na tej spletni strani: https://www.nlbvita.si/zavarovanja/zivljenjsko-zavarovanje-nlb-vita-odgovorna-za-mlade

– Zavaruješ se lahko tudi za višjo zavarovalno vsoto kot 50 tisoč €. V tem primeru moraš obiskati NLB poslovalnico. ( to sodi med NLB Vita Odgovorna )

ZAVAROVANJE NLB Vita Odgovorna ZA MLADE  lahko skleneš, če si popolnoma zdrav, ne kadiš ter gojiš zdrav življenjski slog.

 

 

NLB Vita Odgovorna:

– Zavarovanje bo poplačalo kredit, do višine zavarovalne vsote. Morebitni preostanek ne gre v nič, pač pa ga dobi družina.

– NLB Vita Odgovorna je namenjena osebam med 18 – 70 let.

– Zavaruješ se lahko za 1 leto ali maximalno obdobje 30 let.

– Zavarovanje NLB Vita Odgovorna lahko skleneš zgolj v poslovalnicah NLB. Tam ti bodo brezplačno naredili tudi izračun o priporočeni zavarovalni vsoti.

 

Oglasno sporočilo

Komentarji
Morda vas bo zanimalo