Oranžni kosi oblačil, ki te bodo obnoreli!

Saj veš, oranžna je nova črna. Ne moremo se jim upreti, tudi letošnji spomladanski in poletni modni trendi jih narekujejo: oranžni kosi oblačil, ki te bodo obnoreli.

Poslovi se od vsakdanjosti in dolgočasnosti. Bodi drzna, pomladna in živahna, kot so spodnji oranžni kosi oblačil, ki jih lahko kombiniraš praktično kadarkoli in k čemurkoli. Zažarela boš v spomladanskih in poletnih sončnih žarkih ter nase privlekla ogromno zavidajočih pogledov. Z njimi enostavno ne moreš zgrešiti.

1. Oranžen top

Oprijet oranžen top lahko kombiniraš s skoraj vsemi kosi oblačil. Izberi hlače temne hlače z visokim pasom ali navadne kavbojke in z barvnim kontrastom boš ustvarila čudovit kontrast. Zelo popularni so tudi oranžni puloverji.

oranžni-kosi-oblačil-pulover

2. Oranžen kombinezon

Če si zares drzna in si upaš izstopati v svoji unikatnosti, si boš zagotovo privoščila oranžen kombinezon. Odličen modni kos oblačila, ki je funkcionalen predvsem v toplejši polovici leta. V njem si lahko elegantna, hkrati pa se počutiš tudi zelo udobno in ti ni prevroče.

3. Oranžne kratke hlače

Zažarela boš kot poletno sonce. Oranžne kratke hlače so lahko zelo elegantne, sploh takšne z visokim pasom ali navpičnimi črnimi črtami, ki bodo optično podaljšale tvoje noge.

4. Oranžna torba

Torbica je zelo pomemben modni dodatek, ki izraža tvoj modni stil in okus. Včasih izbira prave torbice naredi ogromno. Lahko si oblečena povsem običajno ali enobarvno in svoj videz popestriš z drzno in okusno kombinirano torbo. Letos je popularna oranžna, privošči si torbico v tej barvi!

5. Oranžna dolga srajca – obleka

Letos so izjemno popularne dolge srajce, ki se lahko nosijo tudi kot obleke. Da boš v koraku z modu vedno in povsod, izberi takšno v nežno oranžni barvi.

6. Oranžna poletna obleka

Da ti bo poleti prijetno in nič kaj prevroče, se lahko odločiš za lahko poletno obleko v oranžni barvi. Odlično bo sovpadala s poletno zagorelo poltjo, za teboj pa se bodo obračale vse glave.

So ti oranžni kosi oblačil všeč? Poglej, kaj vse še je popularno letos.

Povzeto po: Cosmopolitan

Kaj tvoje spodnje perilo pove o tebi?

Komentarji
Morda vas bo zanimalo