SPOMLADANSKI MODNI TRENDI 2020

Že veš, kakšni bodo spomladanski modni trendi 2020? Če še ne, hitro preveri in preglej, kaj od naštetega že imaš v svoji omari. Modni trendi se spreminjajo, vendar včasih tudi nekoliko ponavljajo. Preveri, kakšni so letošnji v primerjavi z lanskimi.

1. Dolga srajca – obleka

Obleka oziroma podaljšana srajca, ki se lahko nosi kot obleka, je spet v modi. Lahko izbereš enobarvno, črtasto ali z drugimi vzorci. Bodi drzna in si spomladi privošči žive barve. Lahko izbereš bolj ohlapno ali pa takšno, ki se v pasu lahko zaveže in poudari tvojo postavo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page3 Reporter (@page3reporter) on

2. Ohlapne kratke hlače

Spomladanski modni trendi 2020 temeljijo na udobju. Zelo popularne bodo ohlapne kratke hlače, ki segajo do kolen. Izgledajo zelo elegantno, hkrati pa so zelo prijetne za nositi.

3. Verižica za nogo

Spomladi boš zelo modna, če si boš omislila elegantne čevlje z visoko peto in zlato ali srebrno verižico za nogo, ki jo zapneš okoli gležnja. Uskladiš jo lahko s preostalim nakitom in videti boš fenomenalno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y L A B R O O K E 🖤 (@kaylabanderson) on

4. Mešani rožni vzorec

Pomlad in rožice, seveda. Privošči si jih, kolikor želiš. Letos bo izjemno popularen droben rožasti vzorec najrazličnejših mešanic rožic. Izberi si obleko, bluzo, šal, hlače, jakno – vse v tem rožastem vzorcu bo popularno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Ulrich (@theprimpysheep) on

5. Dirkaški vzorec

Poznaš tisti črno-bel kockast vzorec, ki ga povezujemo z dirkami! Tole je nov spomladanski trend v letu 2020! Lahko izbereš kos oblačila (ali torbico), ki je v celoti v omenjenem vzorcu, lahko pa izbereš takšnega, ki ima le sled dirkaškega vzorca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by www.funki-b.com (@funkibclubwear) on

6. Obleka iz džinsa

Dobra novica zate, če si ljubiteljica džinsa. Še bolj, če imaš namesto hlač raje obleke. V modo prihajajo ljubke džins obleke, v katerih boš na vsakem koraku izgledala modno, elegantno in hkrati vsakdanje. Kaj praviš?

7. Viktorijanski ovratniki

Nekateri modni trendi se vračajo iz preteklosti, le da so na nek način predelani in osveženi. Viktorijanski stil oblačenja je temeljij na strogosti in vse prej kot udobju, česar si danes ne želimo. Vseeno bodo spomladi prevladovali elegantni viktorijanski ovratniki, ki pa, brez skrbi, ne bodo neudobni – le elegantni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merritt Beck | TheStyleScribe (@merrittbeck) on

Komentarji
Morda vas bo zanimalo