S. OLIVER KOLEKCIJA JESEN/ZIMA 2018: PREPUSTITE SE ŽAMETNEMU OBJEMU JESENI IN POUDARITE SVOJO INDIVIDUALNOST

Predstavljamo značilne močne in nekonformistične artikle, ki poudarijo tvojo individualnost. S temi kosi boste izrazile svojo osebnost na edinstven in svojevrsten način, ki povsem obhaja sprejete standarde, ki jih verjetno imate tudi ve že čez glavo. Zakaj bi ostajale konvencionalne?

Nova S. Oliverjeva kolekcija jesen/zima se kontrastno ovija tega trenda. Znamko S. Oliver Black Label poznamo kot eno izmed elegantnejših znamk tržišča, vanjo pa se vpletajo tradicionalni, a vihravi motivi. Govorimo o vezeninah na razkošnem žametnem blagu, ki ga krasijo različne biserne perlice, boemski vzorci, posebni in vpadljivi, a še vedno tudi minimalistični ovratniki na bluzah ter naborki na rokavih. Slednje spominja na renesanso in, roko na srce, katera si vsaj enega takšnega kosa ne bi želela v svoji omari?

 

Takšen ženstven slog pa dopolnjuje elegantno-športni pridih drugih trendovskih artiklov kolekcije. Gre za preplet karirastih, črtastih in okroglih vzorcev, ki jih za piko na i marsikje krasijo še rožasti. Blazerji, hlače, obleke in plašči se tako uvrščajo med ikonične klasične kose, ki v kombinaciji z igrivimi bluzami in krili tvorijo edinstven ter unikaten ženstven videz.

 

 

 

Eva Bizjak, modna oblikovalka, hkrati pa zaposlena v eni izmed S. Oliverjevih poslovalnic, je, za Moderno žensko, o kolekciji povedala: »Novo kolekcijo bi opisala kot izjemno razgibano, kose lahko nosijo tako mlajši kot starejši, saj je spekter kupcev zelo širok. Gre za pestro izbiro barvne palete, oblačila pa so v koraku z modo in trendi. Kar mi je najbolj všeč, je, da znamka posluša kupce. Nekateri kosi iz kolekcij se skozi leta ohranjajo. Spreminjajo se barva, detajli in materiali, oblike pa ostajajo enake. Redne stranke lahko tako kos, ki jim odgovarja, ponovno kupijo.«

 

   

 

Omenjeni renesančni, elegantni in športni videzi pa nikoli ne samevajo – drug z drugim tvorijo čudovit barven prehod proti zimskim temnejšim odtenkom. Navsezadnje nas poletje zapušča, jesen pa je čas mnogih sprememb, ki se odražajo tudi v novi, ženski jesensko/zimski kolekciji. Ker se narava jeseni umirja, to preslikavajo tudi novi kosi, ki jih najdete tako v hladnih kot v toplih odtenkih. Pričetek sezone je zavit v temno zelene, sive in rumene barve, vmes pa jih presekata pastelna in hladna roza. S slednjimi ustvarite dinamičen videz tako, da jih kombinirate s stalnimi klasičnimi črno-belimi in sivimi osnovnimi kosi.

 

 

»S. Oliver ponuja oblačila za vse priložnosti, nudi pa tudi ”plus size” številke. Veliko ljudi s povečano telesno težo najde pri nas širok spekter oblačil,« še dodaja Eva.

 

Padajoče temperature, ki jim bomo priča tudi v septembru, pa so s seboj prinesle čudovite pletenine, s katerimi boste krasno dopolnile svoj modni jesenski stil. Ne zgolj mehke na dotik, pletenine so tudi izjemno in minimalistično dodelane tako, da se najdejo za vsak okus: krajše in daljše, telesu oprijete ali ”oversized”, ki jih krasijo vezenine, perlice, ali pa zgolj posebni in nežno vpadljivi, a prefinjeni ovratniki. Hlače so to jesen na voljo v vseh možnih različicah – od barv, krojev, višine pasu, dolžine.

 

https://www.facebook.com/s.OliverSlovenia/videos/2153723504698600/

 

 

Ženske kose lahko kombinirate s klasičnimi blazerji, plašči, lahko pa se ovijete v ”boyfriend” varianto. Če želite izgledati samozavestno in na daleč pokazati svojo neustrašnost in suverenost, oblecite kose v kombinaciji z usnjem. Vse bolj popularne pa postajajo roza in zlate nianse.

 

                     

 

To jesen je možno vse! Pustite si zablesteti v objemu razkošnih tkanin, žameta in satena, ki jih dopolnite s čipkastimi detajli. Kolekcija, kot že rečeno, ponuja veliko individualnosti, je pa tudi dostopna in sproščena.

 

V modi se odraža čas, v katerem živimo, S. Oliver pa kot modna znamka ponuja prepoznavne linije in kreativnost, vse pa je prežeto z dinamiko prihodnosti. Ponuja oblačila za vse priložnosti, ki so modna, urbana in sodobna. Standard kakovosti je visok, kosi pa so udobni in enostavni za kombiniranje. Preizkusite se v lahkotnosti in jo na novo definirajte tudi ve.

 

A. L.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo