Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?

seks-v-splanici

Mnenja so deljena. Nekaterim ne pride niti na misel, drugim se to zdi nekaj popolnoma običajnega. Kaj pa ti? Sta s partnerjem kdaj prakticirala seks v spalnici, kjer je zraven vaju spal tudi dojenček?

Načeloma s tem ni popolnoma nič narobe. Naravno je, da vaju zgrabi želja po bližini drug drugega. Novi družinski član je zagotovo vnesel v hišo ogromno veselja, hkrati pa tudi napornega tempa in občutka nenehne utrujenosti. Nedavna raziskava kaže celo, da ima večina novopečenih staršev spolne odnose v spalnici, kjer spi njun dojenček. Preden se naslednjič prepustita užitkom, pa najprej vendarle preberite nekaj nasvetov.

1. Poskrbita, da dojenček ne spi v vajini postelji

Tega nikar ne počnita. Ne samo, da je nevarno za dojenčka, predvsem je neprimerno. Saj vemo, včasih vaju preplavi strast in si zaželita drug drugega, vendar vselej poskrbita, da bo dojenček v svoji posteljici.

2. “Dirty talk” odpade

Če so umazane besede stvar, ki vaju vzburja, se v pričo dojenčka tega vzdržita ali pa besede izbirajta precizno. Dojenček dobro sliši. Zagotovo si ne želita, da bi se na začetku učil opolzkih besed.

3. Pazita na starost dojenčka

Brez problema si lahko privoščita seks v spalnici, kjer spi tudi vajin dojenček, dokler je to dojenček, približno do enega leta starosti. Seks v pričo majhnih otrok je odsvetovan. Verjetno si ne želita, da bi se vajin otrok tega kasneje spominjal.

4. Stanje pripravljenosti

Dojenček lahko zaspi zelo hitro, prav tako pa se lahko zelo hitro tudi zbudi. Naj vaju njegov spokojni izraz na obrazu ne zavede. Vedno bodita pripravljena na to, da se bosta morala posvetiti dojenčku. Zato morda uporaba lisic ali kakršnokoli privezovanje ni priporočljivo.

5 ZNAKOV, DA SI PRIPRAVLJENA IMETI OTROKA

Povzeto po: The Dadventurer

Komentarji
Morda vas bo zanimalo