STVARI, KI SO ŽENSKAM POMEMBNE, MOŠKI PA JIH NITI NE OPAZIJO

Nobena skrivnost ni, da moški občasno kakšne stvari ne opazijo. Sicer res večino časa razmišljajo o ženskah, a z njimi povezanih je kar nekaj stvari, ki jih sploh ne opazijo. Me se ponavadi več pripravljamo za prvi zmenek, izbiramo prava oblačila, prava ličila in nakit, moški pa našega napora sploh ne opazijo. In kateri so tisti detajli, ki jim me posvečamo ogromno pozornosti, moškim pa je zanje popolnoma vseeno?  

 

Nohti 

Za moške lepi nohti pomenijo, da jih je postrigel nekje v zadnjih treh mesecih. Enako mislijo o ženskih nohtih, zato jim je popolnoma vseeno, ali so nohti neonsko pink barve, ravni, bleščeči ali s francosko manikuro, zanje ni razlike. Tudi, če si jih urejate večkrat na mesec, tega sploh ne bodo opazili. Vse, kar opazijo, so res grdi nohti, neurejeni nohti. 

 

Manjše spremembe frizure 

Moškim so ženski lasje izredno všeč in so ena izmed petih privlačnih lastnosti ženske vrste. A vedno, ko se odločimo, da se bomo postrigle in fantu na Pinterestu pokazale več različnih frizur (ki za nas so različne) je njim vse enako in ne vidijo razlike. Zavedajo se sicer, da je razlika, a je enostavno ne vidijo. Če se res ne boste iz zelo dolgih las postrigle na kratko, ali si naredile res velike spremembe, ne bodo niti opazili. Če je z vami v zvezi, so mu vaši lasje všeč in ga ne moti, če boste malce spremenile barvo ali postrigle konice.  

 

 

Obrvi 

Ljudje zadnje čase govorijo samo še o obrveh, kakšne oblike in velikosti morajo biti. Za moške so pač samo še en dodatek na obrazu, ki ga največkrat sploh ne opazijo. Opazili bodo edino, če vam bo pol obrvi manjkalo, ker ste si jo zažgale v kemijskem laboratoriju ali se boste odločile, da vam zrastejo skupaj v eno obrv.  

 

Ujemajoče spodnje perilo 

Noben moške niti opazi ne, ali imate na sebi ujemajoče spodnje perilo. Ni ne čudno in ni treba, da se tega sramujete, saj ni nič posebnega. Ko vas moški vidijo v spodnjem perilu, je vse o čemer razmišljajo, kako hitro ga boste slekle. Mogoče bodo opazili, da so barve različne, a precej bolj se bodo osredotočili na dejstvo, da ste skoraj gole.  

 

Povzeto po:Betches.com

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo