SVEŽE POLETNE BARVE, KI VAŠEMU STANOVANJU DAJO PRIDIH TROPSKIH POČITNIC

Kateri odtenki dajo vedeti, da je čas poletja, svežega zraka, cvetočih rož, lahnih sapic in sončnih popoldnevov? Te zanimive barve so naši favoriti za tople mesece.

 

Koralna:

Ni nujno, da je vsaka rožnata barva punčkasta. Izberite koralno, dodatje vzorce ter lesene površine in koralna bo izpadla bohemsko in trendovsko.

Žadasto zelena:

Barva draguljev bo vašo sobo spremenila v pravo karibsko oazo. Dodajte še zelenje in res boste imeli občutek, kot da ste na morju.

Morsko zelena:

Nežno zelene stene so odlična izbira za spalnico. Takšna barva je svetla, zračna in mirna, pomagala pa vam bo, da najdete mir in se počutite sproščeno.

Limonino rumena:

Kopalnico prebarvajte v sončno, citrusno rumeno. Če potrebujete več kontrasta, dodajte zavese z vzorci.

Nežno modra:

Pomirjajoča nežno modra vam da občutek svežega zraka. Spalnici bo dodala sanjav in sproščen občutek.

Pistacijeva zelena:

Odlična izbira, če se odločite za drzno barvo, a še vedno hočete, da bo soba sproščena. Sobo pobarvajte s svetlo zeleno, da pridobite svetlobo, zraven pa dodajte veliko lesenih in belih površin, s čimer boste ustvarili sproščeno atmosfero.

Indigo:

Indigo je klasična barva obmorske hišice, lahko pa jo za globino dodate jedilnici. Dodajte še malce srebrne in vaša hiša bo videti zares trendovsko!

Vijolična:

Če želite povečati prostor, je najbolj primerno, da izberete drzne barve. Temno vijolična, z odtenki rumene, bo vaše majhno stanovanje naredila precej večje.

Marelična:

Ne bojte se rozne barve, saj niso vsi odtenki preveč ženstveni. Dnevno sobo pobarvajte v marelični barvi in dodajte črno pohištvo. Celotno kombinacija bo izpadla zelo sofisticirano.

Pomladno zelena:

Takšna zelena bo dala občutek svežine, zraven pa dodajte botanične potiske.

Rožnata:

Rožnato zlata še vedno ostaja popularna. Jedilnica s takšnimi stenami bo videti še bolj romantično, če boste dodali zlate tone, kristalni lestenec in zanimive zavese.

 

Povzeto po: https://www.housebeautiful.com/room-decorating/colors/g143/paint-colors-0607/?slide=7

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo