Ta 3 astro znamenja so najbolj manipulativna od vseh

Pazi se jih. Hitro jim lahko nasedeš, pa še vedela ne boš, kdaj. Znajo te očarati, ti govoriti lepe besede in ti dajati občutek, da ti želijo le najboljše. Resnica pa je daleč od tega, saj te zavajajo …

Škorpijon

Škorpijoni majhne živali, na prvi pogled nič kaj nevarne, njihov pik pa lahko ima grozljive posledice. In nič kaj drugače ni z astrološkim znamenjem. Ljudje, ki so rojeni v znamenju škorpijona, so skrivnostni in izjemno čustveni. Ravno s svojimi čustvi te škorpijon najlažje izsiljuje in manipulira s teboj. Pazi se.

Tehtnica

Tehtnice imajo manipulacijo v malem prstu, čeprav je na prvi pogled to morda čudno, saj sicer veljajo za pravične. Vendar v resnici so to neodločni ljudje, ki se težko postavijo na tvojo stran. Morda izgleda, kot da so ti zvesti, v resnici pa se lahko enako obnašajo tudi do tvojih sovražnikov – in to za tvojim hrbtom. Tehtnice so najmanj iskreno znamenje horoskopa, ki jim gredo kritike še posebej težko z jezika. Raje se pretvarjajo, da je vse vredu in vas te za hrbtom obrekujejo.

TO je idealen moški glede na tvoj horoskop

Dvojčka

Dvojčki dobro vedo, kaj želijo in kako bodo to dosegli. Njihova velika prednost je, da znajo zelo dobro vrteti jezik in te začarati s svojimi besedami. Če imaš opravka z dvojčkom, bodi previdna. Nikar mu na začetku ne razkrij vseh svojih misli in skrivnosti, saj jih lahko hitro obrne proti tebi.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo