TO je idealen moški glede na tvoj horoskop

Ste navdušene nad astrologijo, zvezdami in horoskopi? Potem ni nič čudnega, da se na horoskop zanašate v različnih aspektih svojega življenja, vključno z ljubezenskim življenjem. Kakšen je pa vaš primeren fant glede na vaš znak horoskopa?

 

OVEN: Fant, ki rad igra različne igre 

Zmagate vsako namizno igro ali igro s kartami, radi tvegate in le redko vas nekaj zanima dlje časa. Za vas je primeren fant tisti, ki ima prav tako rad igre, ima bogato domišljijo, zelo dobro koordinacijo oči in rok ter je pustolovec po duši (ali vsaj v svoji domišljiji). 

 

BIK: Piflarski fant 

Piflarski fantje radi ostajajo doma, kar ustreza tudi vam. So dovolj pametni, da skoraj prekašajo vaše velike možgane in so več kot navdušeni, da imajo punco, obenem pa so z očali videti super seksi. 

 

DVOJČKA: Nesramen, a prijazen fant 

Večkrat ste že slišali komentarje, da imate dve osebnosti, zato je vaš idealen partner prav takšen kot vi. Občasno izpade aroganten, a zavedate se, da je v sebi precej sladek. Všeč so vam fantje, ki vam lahko sledijo in poskrbijo, da vam nikoli ni dolgčas. 

 

RAK: Simpatičen in sladek fant 

Vse, kar si želite, je zavarovati svoje srce, zato potrebujete fanta, ki je skrben, občutljiv in pazljiv, ko pride do vaših čustev. Fant, ki se ne bo igral z vašimi čustvi, drži obljubo in vas nikoli ne bo prizadel.  

 

LEV: Fant, ki vas podpira  

Obožujete, da ste vedno v središču pozornosti, zato potrebujete nekoga, ki bo to ves čas podpiral in se ne upiral. Večina razmerij ne more preživeti dveh zvezd, zato potrebujete nekoga, ki vas bo vedno podpiral in pustil, da ste v centru pozornosti le vi. 

 

DEVICA: Ženstven fant 

Ste analitična, preveč kritična oseba, ki občasno izpade preveč zategnjeno. Potrebujete nekoga, ki je bolj odprt glede spolnosti in vam lahko pomaga, da se sprostite in poskusite nove stvari. Najboljši za vas je fant, ki je prav tako povezan s svojo žensko platjo kot vi. 

 

TEHTNICA: Zabaven fant 

Ste očarljivi in družabni, zato potrebujete nekoga, ki bo prav tako zabaven in družaben. Ljudje so radi z vama in vaju imajo za zabaven par.  

 

ŠKORPIJON: Seksi fant 

Ste strastna in seksualna oseba, ki potrebuje nekoga, ki bo prav tako seksualno pustolovski kot vi.  

 

STRELEC: Fleksibilen fant 

Zelo radi potujete in spoznavate nove ljudi in nove stvari. Potrebujete nekoga, ki bo prav tako sponatan kot vi.  

 

KOZOROG: Fant, ki se ukvarja z glasbo 

Ste precej praktični in imate celotno življenje načrtovano. Po eni strani je to dobro, po drugi pa hitro lahko postane precej dolgočasno. Potrebujete nekoga, ki živi za svojo umetnost in vam bo pokazal novo perspektivo življenja.  

 

VODNAR: Emo fant 

Ste izredno pametni in se trudite, da ne pokažete preveč svojih čustev. Potrebujete nekoga, ki je izredno sproščen s svojimi čustvi, da bosta en drugega uravnavala.  

 

RIBI: Umetniški fant 

Vaša duša je izredno umetniška in obožujete umetnost. Všeč vam je, da ste skriti v senci, vaš fant pa je tisti, ki je v središču pozornosti.  

 

Povzeto po: PopSugar

Komentarji
Morda vas bo zanimalo