Tako boš ponovno osvojila bivšega

Če pogrešate svojega bivšega in mislite, da je bila prekinitev zveze napaka, si ga najverjetneje želite nazaj. Sicer obstajajo primeri, ko res ne smete nazaj v zvezo s svojim bivšim fantom, a če se srce nikakor ne more pozdraviti in ga ne morete pozabiti, je  čas, da poskusite še enkrat. Pripravili smo nekaj nasvetov, s katerimi boste mogoče svojega bivšega lahko dobili nazaj in obnovili razmerje. Na koncu dneva je pomembno, da si zapomnite samo eno stvar: ne glede na to, kako se bodo stvari odvile, čudovite ste. Spodaj so štirje koraki, ki se jih držite, če želite svojega bivšega spremeniti v zdajšnjega fanta. 

 

 

1.Pozornost preusmerite nase 

Če ga želite dobiti nazaj, nikakor ne smete izpasti preveč željne pozornosti, raje se osredotočite na zabavo in svojo srečo. Namesto, da se osredotočate nanj, se osredotočite nase. Tako ga bo začelo zanimati, kaj se dogaja z vami, še posebej, če sta povezana na družbenih omrežjih, kjer lahko vidi, kako zabavni ste in kako uživate svoje življenje. 

 

2.Ničesar ne pričakujte 

Ne sanjarite o tem, da se bo vrnil. Raje počakajte in boste videli, kaj se bo zgodilo. Če se z njim slišite, bodite vesele, da komunicirata. Bodite povsem normalne, vaša pričakovanja pa naj bodo čimbolj nizka. Če ga kontaktirate ve in njegov odziv ni takšen, kot si želite, se ne sekirajte in ne pokažite, da ga potrebujete, saj ga boste s tem odvrnile od sebe. 

 

 

3.Preden ga kontaktirate, počakajte nekaj časa 

Počakajte malo, saj nočete izpasti, kot da ne morete živeti brez njega. Pokažite mu, da se imate čisto v redu tudi brez njega. Pustite mu nekaj prostora, ki mu bo dal čas, da vas pogreša. Če mu boste stalno pisale ali ga klicale, vas ne bo moral pogrešati. 

 

4.Ugotovite, zakaj sta se razšla 

Osredotočite se na celjenje srca, a razmislite tudi, zakaj sta se razšla in kako lahko vajino razmerje izboljšata, da bo boljše, kot je bilo. Česa ste se naučili, ko ste šli narazen? Ko začnete komunicirati z njim, bo videl vašo razliko in kaj vse se je spremenilo. 

 

 

K. R.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo