UČNA URA ORGAZMA: NE OBSTAJA LE TOČKA G

Zagotovo ste že slišali za točko G, a obstaja kar nekaj drugih točk v ženskem telesu, o katerih se je pametno poučiti. Če jih boste spoznali, bo orgazem precej lažje doseči, saj lahko le četrtina žensk doživi orgazem med vaginalnim spolnim odnosom. Večina zagotovo potrebuje še stimulacijo klitorisa. A če iščete nove dele poti in načine, kako se zadovoljiti, naj vam predstavimo nekaj drugih točk, ki jih lahko raziščete.  

 

TOČKA G 

Začnimo z najbolj poznano. Najdemo jo nekaj centimetrov znotraj nožnice, malo pred vaginalno steno. Na dotik je malce bolj spužvasta in ko ste vzburjene, se napihne. Najlažje pridete do nje, če uporabite malce zakrivljen vibratov, ali če v nožnico vtaknete sredinec in ga obrnete proti popku. Najboljša seks poza, da jo najdete, je ženska zgoraj ali pasji položaj.  

 

TOČKA A 

Točka je občutljiva točka, ki jo najdemo na koncu vaginalnega kanala med materničnim vratom in mehurjem. Sega še malo dlje kot točka G, zato prste upognite v kljuko in iščite majhne pikice. G točka je bolj primerna za orgazme celega telesa, A točka pa pomaga pri povečanju občutljivosti in je primerna predvsem za predigro. Najbolj se ji boste približali v pasjem položaju. 

 

 

TOČKA U 

To je najlažje najti, saj se nahaja na začetku nožnice, med klitorisom in sečnico. U točka je zelo občutljiva, zato se je nežno dotikajte in ne pretiravajte s pritiskom.  

 

TOČKA O 

Poznamo jo tudi pod imenom globoka točka, saj se nahaja bolj znotraj nožnice za materničnim vratom. Sredinec usmerite proti zadnji steni nožnice (v nasprotni smeri točke G). To točko najbolj simulira analni seks, saj so analne stene locirane ravno na drugi strani.  

 

Ko raziskujete vse te točke, je najbolj pomembno, da ste sproščene in vzburjene. In seveda uživajte, ko najdete nove načine za doseganje orgazma.  

 

Povzeto po:Popsugar

 

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo