Tako flirta tvoja simpatija glede na njegov horoskop

tvoja-simpatija

Ti daje mešane signale? V nekem trenutku se zdi naravnost zagret in noro zainteresiran, v naslednjem trenutku se ti zdi, da komaj ve, da obstajaš? Si mu sploh vsaj malo všeč? Nisi edina, ki ti takšna vprašanja rojijo po glavi in ne pustijo spati. Ljudje flirtajo na različne načine – včasih na tako zelo nenavadne, da je kar težko verjeti, da gre za spogledovanje. Kaj pa tvoja simpatija? Kako flirta on? Včasih je veliko odvisno od njegovega astrološkega znamenja. Določeni znaki imajo namreč skupne lastnosti in vzorce obnašanja, med drugim tudi takrat, ko gre za flirtanje. Kaj je po horoskopu tvoja simpatija? Hitro preveri.

Oven

Ovni so strastni ljudje, ki noro uživajo v zmenkovanju, zanje je to igra. Je tvoja simpatija oven? Potem se ne boji ničesar, če si mu všeč, bo naredil prvi korak in dal pobudo, da se dobita. Je romantik, ampak glasen, drzen in neposreden. Če si mu všeč, pričakuj signale.

Bik

Čuten, romantičen, očarljiv. Ja, to je bik. Zelo rad se spogleduje in iskreno – to tudi popolnoma obvlada. Majhna ljubka darilca, nežni spontani dotiki, to je on. Ko pride do zmenka, bo verjetno nekoliko staromoden; vzel si bo čas za vsak naslednji korak, zato nikar ne misli, da mu nisi všeč. Takšen pač je.

Dvojčka

Dvojček je prvak v flirtanju. Avanturističen, inteligenten, komunikativen. Obožuje dopisovanje in sexting, zato se ne čudi, če te bo prigovarjal k izmenjavi vročih fotografij.

Rak

Ponavadi išče resno zvezo. Nekoga, s katerim bi preživel veliko časa in ob katerem bi se lahko počutil kot doma. Medsebojno zaupanje in spoštovanje je njegova glavna vrednota. Če si mu všeč, bo zate naredil vse. Darilca, lepe geste, usluge. Pazi le, da njegove radodarnosti in darežljivosti ne boš izkoriščala.

Lev

Če si mu všeč, bo želel pozornost. Izraz subtilno ne obstaja v njegovem slovarju. Zagotovo boš opazila, če flirta s tabo, saj bo na vse načine želel narediti dober vtis. Po vsej verjetnosti s hvaljenjem – kako dobro službo ima, koliko telovadi, kako dobre koktejle zna mešati … Rad se počuti posebnega in pri tebi išče potrdilo.

Devica

Ko pride do flirtanja, postane previden. Ponavadi se njegov stil skriva v pogostih komplimentih, strinjanjih s teboj in smejanju tvojim šalam (tudi nesmešnim). Najprej si bo skušal utrditi teren in se s teboj spoprijateljiti.

Tehtnica

Eden najbolj romantičnih astroloških znamenj. Rad ima razmerja, težko je samski. Flirtanje je prav posebej entuziastično, včasih celo nekoliko vsiljivo, saj si te bo na vse možne načine trudil očarati. Tudi na način, da je tvoja najljubša televizijska serija tudi njegova najljubša – čeprav v resnici nima pojma.

7 ZNAKOV, DA TE OSVAJA

Škorpijon

Njegovo flirtanje je močno, intenzivno. Je izjemno seksi, njegova karizma kar seva od njega. Z enim samim pogledom te zna pripraviti do tega, da se kar izgubiš v njegovih globokih očeh. Ve, kaj mora reči ali vprašati v določenem trenutku, ne da bi hkrati karkoli razkril o sebi. Zanj je flirtanje igra, v kateri mora zmagati. Pazi se, saj se lahko takšen način flirtanja hitro spreobrne v manipulacijo.

Strelec

Humor. To je recept njegovega flirtanja. Zelo rad se zabava in smeji, še raje nasmeji druge. Želi nekoga, ki se smeji njegovim šalam in misli o njem, da je zabaven. Če to nisi, gre dalje. Ko je samski, ima pogosto veliko nagledanih deklet, zato previdno.

Kozorog

Če želiš romantika, tega v kozorogu ne boš našla. On je praktičen, prizemljen, racionalen. Včasih celo težko izrazi svoja čustva. Ko pride do flirtanja, je neposreden in včasih tudi nekoliko neroden. Ima integriteto, zato se nikdar ne bo spogledoval z nekom, s katerim ne misli resno. Če misliš, da s teboj flirta kozorog, potem je zagotovo zares zaljubljen vate. Edini problem je, da morda ne boš ugotovila, da flirta s teboj. To namreč ponavadi dela tako, da govori o svojih ciljih v življenju in se seveda zanima tudi za svoje – navaden pogovor pač.

Vodnar

Privlačijo ga ljudje, ki so nekaj posebnega, tako kot on. Rad se pogovarja o svojih ekscentričnih interesih in ob tem opazuje, kako reagirate nanje. Postavlja veliko vprašanj in zna poslušati. Njegov problem je, da ne zna biti spontan in je flirtanje pogosto skrbno načrtovano vnaprej. Ampak, hej, očitno deluje.

Ribi

Ko se spogleduje, je nekoliko sramežljiv, a ljubek. Ponavadi ne bo on tisti, ki bo naredil prvi korak, v resnici si želi, da prva pristopiš k njemu ti. Ponavadi svoje zanimanje zate pokaže s tem, da ga zanima veliko stvari o tebi. Zastavlja ti veliko vprašanj o tvojih občutkih, željah in sanjah, nikoli pa ti ne bo sam od sebe priznal, da si mu všeč.

 

Povzeto po: Cosmopolitan

Komentarji
Morda vas bo zanimalo