To so pravi lasni dodatki glede na obliko tvojega obraza

lasni-dodatki

Ni skrivnost, da so v zadnjih letih vse bolj popularni in trendovski pisani in živi lasni dodatki. So tudi tebi izjemno všeč, pa nisi prepričana, kako bi izgledali na tebi? Vse je odvisno od tega, kako jih nosiš. Če si zadovoljna in samozavestna ti, te bodo tako dojemali tudi drugi. Kateri lasni dodatki pa najbolj pristajajo določeni obliki obraza, pa preberi spodaj.

Ovalni obraz

Če je tvoja oblika obraza ovalna, si lahko prava srečnica! Na tebi odlično izgledajo vsi lasni dodatki ne glede na frizuro, ki jo nosiš. Izkoristi to prednost in preizkušaj različne kombinacije trakov za lase, perl, cvetlic in pisanih lasnic.

Okrogel obraz

Če imaš okrogel obraz, moraš biti previdna, da lasni dodatek, ki ga izbereš, ne bo še dodatno poudaril okroglosti tvojega obraza. Ključno je, da skušaš svoj obraz podaljšati. Poskusiš lahko s trakom ali šalom za lase, pri tem pa bodi pozorna, da nekaj pramenov las vedno pustiš prosto padajočih. To namreč konkretno vpliva na manj poudarjeno okroglost tvojega obraza.

Srčast obraz

Če je tvoj obraz v obliki srca, lahko poskusiš eno stran počesati nazaj in speti z lasnim glavničkom ali navadnimi lasnimi sponkami. Ti dodatki bodo lepo oblikovali tvoj obraz, saj bo ena stran sproščena, druga pa elegantno speta.

Podolgovat obraz

Če si kdaj godrnjala nad obliko svojega obraza, lahko sedaj to obrneš sebi v prid. S pravim dodatkom lahko ustvarjaš čudeže in poudariš tiste lastnosti obraza, na katere si najbolj ponosna. Poskusi na primer s trakom ali rutko za lase. Tvoje čelo bo videti manjše, pozornost pa boš preusmerila na oči.

Kvadratni obraz

Če imaš kvadratni obraz, vedi, da je najboljša pričeska ne glede na lasni dodatek, tesno počesani lasje nazaj. Ko enkrat to storiš, lahko uporabljaš praktično katerikoli lasni dodatek. Če ga boš kombinirala skupaj z oblačili, boš izgledala izvrstno.

Preveri, katere poletne dodatke za lase moraš letos nujno preizkusiti.

DODATKI ZA LASE, KI JIH TO POLETJE NE SMETE SPREGLEDATI

Povzeto po: Style Craze

Komentarji
Morda vas bo zanimalo