DODATKI ZA LASE, KI JIH TO POLETJE NE SMETE SPREGLEDATI

Vročina, plaža, sonce. Si prepričana, da si pripravljena na noro poletje? Zdaj je pravi čas, da razmisliš o tem, kako zaščititi svoje lase. Le ti bodo namreč konstantno izpostavljeni soncu in bodisi morski vodi bodisi kloru iz bazena. V tej sezoni bodo zraven ustrezne nege ključni tudi dodatki za lase. Zate smo pripravili seznam dodatkov, ki jih enostavno moraš imeti v svoji garderobi.

 

Kapa

Najbolj uporabljen dodatek od nekdaj. Ščiti te pred vročino, prav tako pa poskrbi, da vsi štrleči lasje ostanejo skrbno skriti pod njo. Vse vemo, kako neugodni so dolgi lasje, ko pridemo iz vode.

Klobuk 

Poletja brez klobuka si sploh ne predstavljamo. Ne le, da preprečuje stik sonce z lasmi, je tudi eden izmed lepotnih dodatkov, ki bo odlično zaključil tvoj dnevni look. Uporabi svoj lanski slamnik ali si letos privošči kakšnega barvnega.

Trak za lase 

Z njim odlično dopolni svoj večerni izgled. Trakovi so super udobni in tudi pritegnejo marsikateri pogled. Letos bodo najbolj uporabni tisti sijoči, ki bodo dodatno poudarili tvojo zagorelo polt.

Sponke

Zagotovo si pri prijateljici na laseh že opazila velike bleščeče sponke. Le-te so namreč letos izredno v modi. Najbolj priljubljene so velike sponke z različnimi biserčki. Najdeš jih v vsaki trgovini z modnimi dodatki.

Gumice iz blaga

Večje in bolj barvne kot so, boljše je. Kombiniraj jih z barvo torbice ali čevljev. Ni preprosto čudovito, da se v večini primerov prodajajo v kompletu več barv?

Turban 

Turban je odličen dodatek za vse vas, ki vam nagaja vlaga v zraku. Če so vaši lasje štrleči in neubogljivi, jih bo čudovit barvni turban zagotovo ukrotil.

Povzeto po: Cosmopolitan

N. P. 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo