To se zgodi, ko nehaš nositi modrček

nehaš-nositi-modrček

Nositi modrček je družbena norma, ki se pač spodobi. Veljalo naj bi celo, da so prsi tako videti večje in lepše oblike. Dejstvo pa je, da modrček prsim ne daje naravne oblike, nekaterim ženskam pa določene vrste modrčkov povzročajo celo zdravstvene težave. Si se kdaj vprašala, kakšne spremembe se zgodijo, ko nehaš nositi modrček? Razkrivamo spodaj.

1. Spremeni se oblika – na bolje!

Verjetno so tvoja prva misel ob vprašanju, kaj se zgodi, ko nehaš nositi modrček, povešene prsi. Vendar to ne drži! Prsi se ne povesijo, če ne nosiš modrčka. Kvečjemu ravno nasprotno – prsi dobijo brez modrčka čvrsto in nzapeljivo obliko. Podpora modrca namreč naj bi celo šibila prsne mišice, kar z leti vodi v povešene prsi.

2. Bolj kvaliteten spanec

Zagotovo si kdaj spala z modrčkom. Iskreno upamo, da tega ne boš več kmalu ponovila. Ne samo zato, ker je izredno neudobno in dražeče, ampak tudi zato, ker posledično kvari tvoj spanec, ki pa je ključen za zdravje in dobro počutje.

3. Spodbujena cirkulacija

Oprijeta oblačila motijo normalno cirkulacijo v telesu. Tako kot za zdravje niso najboljše oprijete kavbojke, enako velja tudi za tesno zapet modrc. Pusti prsim, da zadihajo.

Kaj tvoje spodnje perilo pove o tebi?

4. Izboljša se splošno zdravje prsi

Ko nehaš nositi modrček, se izboljša splošno zdravje prsi. To ne pomeni, da odsotnost modrca zmanjšuje tveganje za raka dojke. Pomeni zgolj to, da psopešuje pretok krvi in izboljšuje tvoje splošno počutje. Tudi odrgninam, praskam in vdolbinam, ki jih povzročajo modrci, se boš izognila. Lažje boš zadihala in se sprostila, bolečin v prsih zaradi modrčka pa praktično ne bo.

5. Prihraniš nekaj denarja

Če veliko zapraviš za oblačila, lahko tokrat prihraniš vsaj na modrcih. Če jih ne nosiš, jih preprosto pač ne potrebuješ. Vsi dobro vemo, da te znajo lepo oblikovani in seksi modrčki v trgovinah včasih prehitro prepričati v impulziven nakup.

6.Udobje

Tisti občutek, ko prideš domov in odvržeš modrček, je nepopisen. Takšno je lahko tvoje življenje nasploh.

Povzeto po: Tip Hero

KAKO POGOSTO BI V RESNICI MORALA OPRATI MODRČEK?

Komentarji
Morda vas bo zanimalo