To so znaki, da se preveč trudiš za moškega

Prav je, da se tudi ženska kdaj potrudi za moško pozornost in naklonjenost, vendar ima vse svoje meje. Kdaj pretiravaš? Če se najdeš v spodnjih znakih, raje prenehaj, se sprosti in prepusti toku življenju.

Zaradi njega zapostavljaš druge stvari v svojem življenju

Ti si še vedno samostojna oseba, četudi si v resnem razmerju. Tvoj partner ne more in ne sme okupirati tvojega zasebnega življenja, tvojih hobijev, družine, prijateljev. Super je, da se odlično razumeta, ampak vse ima svoje meje. Najprej poskrbi za svoje interese, šele potem poskrbi tudi zanj.

Vedno takoj odgovoriš na njegovo sporočilo

Pusti ga kdaj stati. Okej, če ti je dolgčas in nimaš nič drugega za početi ali če je iz njegove strani kaj nujnega, je normalno, da mu takoj odgovoriš. Ne rabiš pa prekinjati svoje službe, dela, kuhanja ali česa drugega samo zato, da mu takoj odgovoriš.

Načrtujeta vedno tako, kot je njemu najboljše

Ne smeš zapostavljati svojih interesov, mnenj, želja. Namesto, da se ti nenehno prilagajaš njemu, se naučita sprejemati kompromise. Enkrat naredita tako, kot je všeč njemu, drugič tako, kot je všeč tebi. Še bolje pa bo, če najdeta nekaj, kar je všeč obema in sta zadovoljna oba.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo