To so znamenja, ki bodo letos najbolj uživala v praznovanju novega leta

Letošnje leto je nekoliko drugačno. Nihče ni zares pričakoval, da veseli december ne bo tako vesel kot ponavadi. Da bo praznovanje novega leta čisto drugačno kot poanavdi. Ne bo koncertov, praznovanj na prostem in veselega vzdušja ob kozarcu kuhanega vina. Vsekakor bo bolj mirno. Zdi se, da bo na račun tega marsikdo trpel oziroma bo razočaran, vendar je pomembno, da na prvo mesto postavimo zdravje. Kljub temu pa se veliko oseb letošnjega bolj mirnega praznovanja pravzaprav veseli. Katera astrološka znamenja so to?

Vodnar

Letos končno ni pritiskov, da je za novo leto treba nekam iti. Ti je kar odleglo, kajne? Končno imaš enkrat legitimen izgovor, da ostaneš doma, v svojem udobnem zavetju. In tega si neizmerno vesela. Praznovanje v krogu družine ali nekaj najbližjih prijateljev ti popolnoma ustreza. Samo, da ni treba spet na divje zabave. Igrali boste družabne igre, spili kakšen kozarček vina, kaj dobrega pojedli in se greli ob kaminu. In to je zate več kot popolno. Če imaš partnerja, s katerim se boš opolnoči pocrkljala, še toliko boljše. Tih in miren vstop v novo leto je zate nekaj najbolj prijetnega in udobnega.

Strelec

Letošnje leto te je pošteno izčrpalo. Komaj čakaš, da se spočiješ in si nabereš novih moči. Za spremembo imaš raje družbo svojih najbližjih v zavetju lastnega doma kot pa divje praznovanje novega leta med množicami. Če lahko imaš ob sebi svojo domačo žival, pa boš še toliko bolj srečna. Letos je odlična priložnost za to. Zabav in druženja na koncertih sploh ne pogrešaš. Kuhanje večerje s svojimi najbližjimi je lahko čudovit način, da se povežete in ponovno zbližate. Da se dodobra spočiješ, pa si vzemi tudi čas zase in si privošči toplo kopel ob svoji najljubši glasbi in kozarcu vina. Najbrž se boš po polnoči kar hitro odpravila v posteljo.

Devica

Tudi ti letos ne boš pogrešala zabav in množičnega druženja. Je to morda zato, ker si na sveže zaljubljena? Potem boš letos najbrž zakorakala v novo leto v romantičnem slogu. Pripravila si bosta čudovito večerjo, se razvajala ob kozarcu vina in uživala v intimnih trenutkih. Končno imata za vse to tudi čas, zato je silvestrski večer kot nalašč. Letos se ti gledanje starih filmov ne bo zdelo patetično, najbolj si boš želela ostati v objemu svojega ljubljenega. Če partnerja nimaš, si boš z veseljem vzela čas za svoje najboljše prijatelje ali družino.

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo