To so znamenja, ki najbolj uživajo v karanteni

znamenja-uživajo-v-karanteni

Trenutno smo na preizkušnji, ki je ni doživel še nihče od nas. Nenehno smo se pritoževali nas stresnim in nemirnim načinom življenja, ko se nam neprestano nekam mudi in nimamo časa za vse obveznosti, ki smo si jih nakopali. Sedaj pa je časa naenkrat preveč. Nekateri ljudje so že takoj začeli pogrešati hiter in natrpan življenjski tempo, drugi pa zelo uživajo v karanteni. Našli so čas zase in za sproščanje, socialnih stikov pa ne pogrešajo zares. Kateri tip človeka si ti?

Ljudi, ki uživajo v karanteni, si delijo določene lastnosti, med drugim ima velik vpliv na to tudi tvoj horoskop. Razkrivamo, katera astrološka znamenja so tista, ki najbolj iživajo v karanteni. Si to ti?

1. Oven

Oven je eno izmed najbolj sramežljivih nebesnih znamenj. Zate druženje, družbena pozornost in potikanje naokrog niso niti približno prijetna opravila – prej ti povzročajo stres kot pa kaj zadovoljstva. Najbolj srečna si v domačem zavetju svojega doma, sama. Najboljša družba so tvoje lastne misli, postelja, odeja, knjiga in filmi. Zato te trenutna karantena sploh ne moti – to je čas, ko se lahko končno sprostiš.

2. Rak

Živiš v svojem svetu. Rada si sama, najraje sanjariš in se prepuščaš lastnim fantazijam. Da bi šla ven in se družila s prijatelji, ni bila nikoli zares tvoja želja. To si počela zgolj za to, ker je družba na nek način pričakovala od tebe. Rada pišeš in živiš v lastnem fantazijskem svetu. Sedaj, ko imaš veliko časa, si ga zagotovo posvetila tudi pospravljanju in preurejanju svojih bivalnih prostorov.

3. Lev

Karentena, apokalipsa, napad zombijev – karkoli – vse, kar boš ti videla pred seboj, je tvoja postelja. Obožuješ poležavanje in drsanje po telefonu, priznaj, včasih se celo sama zaveš, da utegneš imeti nekaj težav s spopadanjem z lenobo. Sedaj je kot nalašč pravi čas zate, da več ur zapored ostaneš v sobi v pižami in srkaš včerajšnjo juho. Mimogrede, kuhaš pa odlično.

TO JE TVOJ SANJSKI POKLIC GLEDE NA TVOJ HOROSKOP

4. Devica

Spanje, spanje, spanje. To je tvoj najljubši hobi. Spat lahko greš ob enajstih zvečer, pa boš naslednji dan vseeno sposobna spati do poldneva. To lahko uspe samo tebi. Karantena je odličen čas, da se torej končno naspiš, in prav nič ti ne manjka. Ko se čez nekaj časa začneš dolgočasiti, si dobre volje privoščiš kozarec vina in prirediš karaoke sama zase.

5. Tehtnica

Tvoj moto je ‘pusti me na miru in dovoli, da živim svoje življenje’. Ljudi, ki ti niso všeč, zelo težko toleriraš, zato je karantena odlična priložnost zate, da se otreseš stresa, ki se ti je nakopal čez leto. Zlekneš se v posteljo in brez predaha gledaš svojo najljubšo serijo. Ko se naveličaš, poprimeš tudi za kakšno knjigo in se naučiš česa novega.

6. Ribi

Nasplošno si bolj sramežljiva in zaprta vase, pretiranih socialnih stikov ne maraš. Načeloma si naravni talent za umetnost (risanje, petje, fotografiranje), za kar potrebuješ svoj mir in dovolj časa. Ali sploh obstaja boljša priložnost kot karantena? Ti si zmožna ostati doma in kljub temu živeti razburljivo ter pestro življenje.

 

Povzeto po: Astro Talk

Komentarji
Morda vas bo zanimalo