TOP 5 OBVEZNIH LEPOTNIH PRIPOMOČKOV

Ličila so poleg oblačil zagotovo »must have« kosi, ki jih ima doma v omari ali v kozmetični torbici vsaka ženska. V zadnjem času se sicer ponovno stremi k naravnemu videzu, a večina med nami ima v svoji zalogi vsaj eno maskaro in posebno rdečo šminko, ki jo uporabi le za posebne priložnosti. Nekatere so z ličili obsedene in jih imajo ogromno, nekatere pa se sploh ne obremenjujejo in imajo le nekaj kosov.

Spodaj smo za vas pripravlili 5 lepotnih izdelkov, ki bi jih, ne glede na vse, morala imeti vsaka ženska. 

 

PUDER

Če se vam pogosto naredijo podočnjaki, mozolji ali nepričakovana rdečica, je važno, da imate med svojo zbirko ličil tudi dobro prekriven puder, ki vam bo pomagal prekriti te drobne nepravilnosti.  

 

MASKARA

Dolge trepalnice so enako kot češnja na vrhu torte pri najljubši sladici. A ne sekirajte se, če nimate že naravno takih –  zato obstaja nešteto vrst maskar, ki bodo vaš videz še dodatno poudarile. Z nanosom maskare svoje trepalnice v manj kot minuti spremenite iz kratkih v dolge in goste.  

 

RDEČA ŠMINKA 

Za žensko je pomembno, da ima poleg dobrega parfuma tudi dobro rdečo šminko in to iz treh razlogov:

1) primerna je tako za vsakodnevne opravke kot za bolj svečane dogodke,

2) nošenje rdeče šminke izžareva vašo samozavest in

3) rdeča barva bo poživila še tako dolgočasna oblačila.

Izberite odtenek, ki bo laskal vaši polti in zagotovo boste dobile kar nekaj pohval.

 

 

SUH ŠAMPON

Če nimate veliko časa, lasje pa se vam mastijo zelo pogosto, si privoščite suh šampon. Pudrasta formula takšnega šampona vpija olje, umazanijo in na hitro očisti vaše lase, ne da bi jih sploh zmočili.  

 

KREMA ZA SONČENJE

Veste, da je kožni rak med bolj pogostimi oblikami raka? In da je vsako leto ogromno ljudi na novo diagnosticiranih s to boleznijo? Ne, ne želimo vas prestrašiti, ampak vas pozivamo, da kremo za sončenje nosite s seboj vedno in povsod. Ne glede na leta, polt in kožo, vedno nanesite kremo za sončenje na svoj največji organ in se izognite neprijetnostim.  

 

Povzeto po: Glamour

K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo