NAPAKE PRI ZMENKIH, KI JIH MORAMO NEHATI DELATI V LETOŠNJEM LETU

Se srečujete s težavami pri zmenkih? Ste še vedno samski, čeprav si srčno želite partnerja? Se vam zdi, da vam nikakor ne uspe najti nekoga zase? Z novim letom imamo tako za vas nekaj predlogov, kako se upreti starim navadam in poskrbeti, da boste letošnje leto imeli več sreče v ljubezni. 

 

Predolgo časa se vrtite okoli napačnih ljudi 

Če ostanete na neuspešnem zmenku predolgo ali še vedno odgovarjate na sporočila ljudi, za katere veste, da niso pravi, je čas, da jih pustite za sabo. Če vam druga oseba ne odgovarja na sporočila, ali vam odgovarja samo občasno, enostavno ni tako zainteresirana za vas in je čas, da greste naprej. 

 

Mislimo, da smo nekaj naredili narobe 

Ženske bodo od moških slišale enkrat, potem pa se ne bodo oglasili nekaj tednov. Ponavadi za njihovo vedenje obtožujejo same sebe in mislijo, da so naredile nekaj narobe ter se trudijo to popraviti. A to ni res! Enostavno nista za skupaj, zato se morate premakniti naprej. 

 

 

Nekdo, ki vam je všeč, vam je bolj pomemben kot vi sami 

Na prvo mesto morate postaviti sebe. Enako velja tudi pri zmenkih. Če moški ne naredi prostora za vas v svojem življenju ali vedno hoče, da pridete do njega, tega ne pustite, ampak se postavite na prvo mesto. Precej bolj nevarno je, da boste izgubili same sebe kot pa nekega neznanca. 

 

Pozabite na čas zase 

Po koncu zveze si morate vzeti vsaj 90 dni časa zase, da se spravite nazaj na prave tirnice. Če potrebujete oddih od fantov, si ga enostavno vzemite.  

 

 

Kvantiteta nad kvaliteto 

Milenijci pametno znajo izkoriščati svoj čas in nas učijo, da je kvaliteta pomembnejša od kvanitete. Sami postavljajo pravila in se premikajo naprej v svojem tempu. Tega se držite tudi vi. Naj bo kvaliteta pomembnejša od kvantitete. 

 

Strah pred postavljanjem vprašanj 

Naj vas ne bo strah postavljanja vprašanj. Postavite čisto preprosta vprašanja, ki vam bodo predstavila osebo, s katero se dobivate. 

 

Imate prevelika pričakovanja 

Pričakovanja boste žal morali zmanjšati. Če imate preveč pričakovanj glede teže, višine, prihodka, boste morali vse skupaj prilagoditi. Želite si partnerja, a je seznam s kriteriji postal predolg in nihče ne bo ustrezal vsem. Bolje je, da se znebite seznama in razmislite, kako vam je všeč nekdo, ki ga spoznate in kako se ob njem počutite. 

 

Povzeto po: Popsugar

 

 K. R.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo