Zaradi tega se razide največ parov

Strokovnjaki pravijo, da se razlog, da razmerje ne funkcionira in na dolgi rok propade, ponavadi skriva v spodnjih težavah. Preberi in nam v komentarju sporoči, ali se strinjaš.

Manipulacija

Večkrat se zgodi, da eden od partnerjev hote ali nehote manipulira z drugim. Žal veliko ljudi to opazi, ko je že prepozno.

Nezvestoba

Nezvestoba zajema več stvari, ne le seks. Ko se partnerja nekaj dogovorita, potem pa eden to prekrši, gre za varanje. V večini primerov gre sicer za skok čez plot, kljub temu pa boli vsaka oblika varanja.

Slaba komunikacija

Da razmerje uspe, morata biti partnerja biti iskrena drug z drugim in povedati, kaj si mislita, kaj čutita. Če to nista, slej ko prej pride do nezadovoljstva.

Nekompatibilnost

Kompatibilnost ne pomeni, da si morata biti zelo podobna, pomeni le, da morata znati skupaj funkcionirati, se poslušati, si zaupati. Če sta nekompatibilna, pa se bo slej ko prej zgodilo, da bosta ugotovila, da tako ne gre več naprej.

Nezaupanje

Zaupanje je ključnega pomena v srečni zvezi. Če ima eden od partnerjev (ali oba) težave z zaupanjem, to postopoma uničuje zvezo. Seveda je vse mogoče rešiti, vendar le v primeru, da sta oba partnerja pripravljena na to.

Komentarji
Morda vas bo zanimalo