Ženski čevlji, ki jih moški resnično sovražijo

ženski-čevlji

Raziskave razkrivajo vrste čevljev, ki jih moški na ženskah milo rečeno sovražijo. Če ti moški poda kompliment na ene od spodaj naštetih čevljev, najbrž laže. Morda spada med tisto peščico moških, ki jih takšni čevlji ne motijo, bolj verjetno pa je, da ti hoče ugoditi in si mu všeč. To so namreč ženski čevlji, ki večini moških vizualno sploh niso všeč. Nikar jih ne obuj takrat, ko ga boš želela zapeljevati!

1. Pleteni sandali s polno peto

Tole te bo zelo verjetno sesulo. Ženske jih obožujemo, kajne? Ne samo zato, ker so izjemno udobni, ampak tudi zato, ker so nam vizualno tako zelo všeč! Kako je možno, da so to najbolj osovraženi ženski čevlji na moškem seznamu? Odlično se podajo k lahkih poletnim oblekcam, kratkim hlačam, krilom … k vsemu! Pa vendar. Morda pa so prav tvojemu izbrancu všeč, nikoli ne veš.

ženski-čevlji

2. Ugice

Si vedela? Drugi najbolj osovražen čevelj so UGG škornji za zimo. Večini moškim niso nič kaj seksi. Nekateri pravijo celo, da UGG škornji še posebej neprivlačno izgledajo na nogah žensk, ki imajo nekoliko večja stopala. Drugi pravijo, da to niso kvalitetni ženski čevlji, ki bi jih lahko resnično nosil pozimi, delujejo bolj kot copati. Seveda pa obstaja tudi vrsta etičnih zadržkov zaradi tega, kako ugice izdelujejo.

3. Crocs

Lahko bi rekli, da smo končno prišli do čevlja, za katerega morda lahko razumemo, da se moškim ne zdi najbolj privlačen na ženski. Saj se nam tudi ženskam ne zdi najbolj privlačen na moških, kajne? Crocs čevlji so vstopili na trg samozavestno s prepričanjem, da morda estetsko niso ravno najbolj dodelani, a jih odlikuje neverjetno udobje. Tako sta se ustvarila dva pola ljudi: tisti, ki so na Crocse prisegali in tisti, ki so jih sovražili. Kam spadaš ti?

ženski-čevlji

To so trije ženski čevlji, ki so najbolj osovraženi. Česa pa moški poleg njih na tebi še ne marajo?

4. Čevlji s platformo 

5. Natikači 

6. Mokasinke 

7. Mary Jane čevlji

8. Balerinke 

9. Kitten heels

10. Sneakers 

KOSI OBLAČIL, KI JIH MOŠKI ENOSTAVNO OBOŽUJEJO NA TEBI

Kaj pa moški radi vidijo, da imaš oblečeno? Preberi TUKAJ.

Povzeto po: News

Komentarji
Morda vas bo zanimalo