3 NAČINI, KAKO REŠITI ‘IZGUBLJENO’ RAZMERJE

Se vam zdi, da imate tako rekoč izgubljeno razmerje? Se veliko prepirata, izogibata drug drugemu in iščeta napake? Je spolna sla upadla, skupno preživljanje časa pa se zdi narejeno in prisiljeno? Če vam je v interesu rešiti izgubljeno razmerje, upoštevajte spodnje nasvete. Morda še ni prepozno in lahko ljubljeno osebo kljub vsemu obdržite.

1. Več časa preživita skupaj

Saj vemo, v današnjem hitrem tempu življenja se ni lahko kvalitetno posvetiti drug drugemu. Zato pa je toliko bolj pomembno, da čim bolj polno izkoristita čas, ko sta skupaj. Rutinsko gledanje televizije vsak večer vama ne bo pomagalo. Poskusita nekaj drugega, nekaj novega. Nekaj, česar se sicer ne bi lotila sama od sebe. Novi izzivi in preizkušnje vaju bodo ponovno povezali in vaju napolnili s svežo energijo.

2. Poskrbita za dobro komunikacijo

Pogovarjajta se, to je najbolj pomembno. Karkoli se nabira v kateremu od vaju, dajta na plan. Ne vzkipita po nepotrebnem, ampak skušajta na lep in miren način razložiti partnerju, kaj vas je zmotilo oziroma vam ni bilo všeč. Povejte mu tudi, kaj vam je všeč in česa si želite. Kadar ste izjemno jezni, najprej globoko zajemite sapo in se umirite. Prenagli izbruhi jeze stvari samo še poslabšajo.

3. Zadovoljujta potrebe drug drugega

Sprostita se. Če sta dolgo skupaj, potem verjetno že vesta, kaj ima kdo od vaju rad. Ne izogibajta se spolnim odnosom, ampak se predajta drug drugemu. Imejte v mislih, da zadovoljstvo deluje vzajemno – če se boste potrudili, da bo zadovoljen vaš partner, boste zadovoljni tudi vi. Ne bodite sebični, vendar kljub temu jasno izrazite, česa si želite.

 

Če z omenjenimi metodami kljub vsemu ne uspete okrepiti odnosa, je morda čas, da se poslužite skupne terapije. Preden se odločite zanjo, preberite, kakšni so znaki, da je čas za terapijo.

 

Povzeto po: Karma Tantric

Komentarji
Morda vas bo zanimalo