5 stvari, ki jih partner pričakuje od tebe

partner

Veljajo tudi za neporočene pare, še bolj pa za zakonce. Poroka temelji na vzajemni ljubezni; dajanju in prejemanju. Da boš svojemu moškemu dobra žena, moraš najprej razumeti nekaj stvari. Zato smo zate pripravili 5 stvari, ki jih vsak partner pričakuje od svoje partnerke, tako kot jih lahko tudi ti pričakuješ od njega.

1. Da mu boš zaupala.

Poroka brez medsebojnega zaupanja je brez vrednosti. To pomeni, da verjameš vanj in v vajino ljubezen. Nikar ga ne poučuj, kako naj vozi (razen, če vozi resnično nevarno), ampak zaupaj. Ne bodi sumničava in ga ne obremenjuj s pretiranimi ljubosumnimi izpadi. Če te ima rad, ti bo zvest in boš zanj vedno na prvem mestu.

2. Da ga boš ljubila in cenila.

Vsak potrebuje včasih nekaj nežnih besed in pohval. Ne obotavljaj se, izkazuj mu ljubezen, večkrat mu povej, da ga imaš rada in mu to tudi pokaži. Ko nekaj naredi dobro, ga pohvali. Ko se lepo obleče, mu daj kompliment. Če nimaš posebnih idej za komplimente, je TUKAJ nekaj takšnih, ki jih rad sliši vsak moški.

3. Da ga ne boš omejevala.

Vsak potrebuje nekaj časa samo zase, tudi ti. Spoštuj to in sprejemaj, da bi se rad družil s prijatelji, hodil na tekme in občasno pil pivo. Ne brani mu stvari, ki jih rad počne in ne postavljaj mu trivialnih vprašanj, če res mora to početi. Če kam gre, ga ne nadleguj z nenehnimi SMS sporočili. Pusti mu, da diha.

4. Da mu boš dovolila, da ti pomaga.

Verjemi ali ne, pravi moški so srečni, ko osrečijo svoje ženske. Ko kaj naredijo zanje, se počutije močnejše in bolj možate. Pusti mu, da ti kaj popravi, če si to želi in ne bodi trmasta. Dovoli mu, da ti pridrži vrata.

5. Spolne odnose.

Kakopak. Velikokrat slišimo, kako se spolnost po poroki umiri in je bolj izjema kot pravilo. Naj se to pri vama ne zgodi. Spolnosti ne potrebujejo samo moški, ampak tudi ženske.

 

Povzeto po: Evie Magazine

 

Komentarji
Morda vas bo zanimalo