Tako se znebite stresa glede na vaš horoskop

znebite-stresa

Vas zanima, kako se najbolje znebite stresa glede na vaš horoskop? Berite naprej.

Oven

Z vso odvečno energijo, ki jo imate ovni, je najboljši način, da se sprostite in odmislite skrbi, fizičen napor. Večerni tek ali sprehod sta odlični možnosti. Če se raje zadržujete v notranjosti ali vas preseneti slabo vreme, pa zaplešite. Tudi obisk fitnesa bi se obnesel.

Bik

Ključ, kako se vam prikupiti in osvojiti vaše srce, je hrana. Ljubezen gre skozi želodec, to mislite smrtno resno. Zato tudi ni nobena redkost, da se v kriznih trenutkih zatekate k pogostemu poseganju po prigrizkih. Da tega ne spreobrnete v slabo navado, je lahko odličen način, da se znebite stresa, preizkušanje novih kuharskih receptov – tudi tistih zdravih.

Dvojčka

Pogovorite se! Če boste razpravljali o svojih čustvih in občutkih, jih boste kasneje lažje predelali. Pogovor s prijatelji in družinami bi načeloma moral zadostovati, nič pa ni narobe, če se v določenih situacijah obrnete tudi na terapevta.

Rak

Ko ste pod stresom, hrepenite po varnosti in miru. Najraje bi se skrili v svoj mehurček, svoj svet, kjer vas nihče ne more zmotiti. Dober način, kako se v takšnih trenutkih sprostiti, je torej, da se umaknete nekam na samo. Zavijte se odejo in si privoščite pomirjujoč spanec.

Lev

Živite za zabavo in pozornost, zato vas samevanje ne pomiri preveč. Morda potrebujete samo dober pogovor z osebo, ki ji zaupate. Lahko se zamotite tudi s poslušanjem svoje najljubše glasbe, petjem in plesom.

S PREHRANO NAD STRES: 8 ŽIVIL, KI JIH MORATE UŽIVATI

Devica

Znani ste po svoji ljubezni do reda in čistoče. Kadar ste v stresnih situacijah, ni redkost, da v roke vzamete sesalnik in se lotite čiščenja doma. S tem ni nič narobe, saj boste sprostili svoje živce, pa še zadovoljni boste z rezultati.

Tehtnica

Da se pomirite, morate biti obkroženi s pozitivnimi in lepimi stvarmi ter mislimi. Poslušajte glasbo, rišite, lotite se pletenja ali kuhanja. Karkoli sicer radi počnete in vam je všeč, vas bo zagotovo pomirilo.

Škorpijon

Pogosto vas v stres in slabo voljo spravlja pretirano razmišljanje in analiziranje preteklih dogodkov. Pomembno je, da se naučite živeti v sedanjosti in se ne zadrževati v preteklosti. Ko pride do tega, je najbolje, da si vzamete nekaj časa za meditacijo, jogo ali mirnejšo obliko vadbe, ki bo vaše misli odvrnila od nezaželenih dogodkov.

Strelec

Sprostitev za vas pomeni tri stvari: Netflix, čips in kozarec vina. Le na tak način se lahko odpočijete in znebite stresa.

Kozorog

V življenju preveč hitite. Delo vas utruja, prav tako vse nadure, ki niso vedno nujno potrebne. Zato ni nobena redkost, da se znajdete v stresnih situacijah. Takrat globoko vdihnite in se preizkusite v izvajanju joge ali nežnega raztezanja.

Vodnar

Svoj mir in cono udobja najdete, ko pomagate drugim. Čas, ki ga boste preživeli kot prostovoljec, vas bo odvrnil od črnih misli in trenutnih težav ter vam pomagal, da se sprostite in počutite povezano.

Ribi

Pripravite vročo kopel in cvetje, prižgite sveče in priklopite mirno glasbo. Vse skrbi in težave se bodo utopile.

TO je idealen moški glede na tvoj horoskop

Kaj menite? Je res, da se tako znebite stresa ali ne?

Povzeto po: Cosmopolitan

Komentarji
Morda vas bo zanimalo